Četiri medalje streličara u Sesvetama

Protekle subote streličarski klub “Sesvete” bio je domaćin prvog vanjskog turnira Fita 2x70m, na kojem su nastupili steličari iz BiH, Slovenije i Hrvatske. Ukupno je nastupilo 98 streličara, a iz SK “Katarina Zrinski” Čakovec nastupilo je pet streličara osvojivši pritom četiri medalje.

U stilu olimpijskog luka među dječacima do 14 godina i ovaj puta prošlo je bez iznenađenja pošto je prvo mjesto i zlatnu medalju osvojio Ivo Maček. Među seniorima Krešimir Štrukelj pucao je nešto slabije te je na kraju zauzeo šesto mjesto.

Među veteranima dobro je pucao Mihael Štebih koji je nakon kvalifikacija bio prvi, ali je u napetom finalu za zlato u dodatnom raspucavanju s jednom strijelom ipak bio za krug slabiji od Sedića iz Banja Luke te na kraju osvojio drugo mjesto i srebrnu medalju.

U stilu standardnog luka među seniorima Mario Hegeduš nije ispuštao iz ruku prvo mjesto osvojeno u kvalifikacijama pa je i nakon finalnih borbi ostao neporažen osvojivši zlatnu medalju. Jako dobro ovaj puta pucao je i Stijepan Oehler koji je uz novi osobni rekord upucao i srebrnu medalju.

Idući turnir održati će se u Čakovcu ispod zidina starog grada Zrinskih 26. travnja u povodu dana Županije. Streličari “Katarina Zrinski” organiziraju tradicionalni međunarodni turnir “Veliki pehar Nikole Zrinskog”. Ovim putem pozivaju sve zainteresirane da pogledaju na djelu najbolje streličare Hrvatske i šire. Turnir počinje u 10 sati, a finalne borbe oko 14 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije