Navijači iz Preloga na rukometnom spektaklu Zagreb – Barcelona

U četvrtfinalu rukometne lige prvaka PPD Zagreb je prošli tjedan ugostio Barcelonu. U fantastičnoj rukometnoj atmosferi u Areni Zagreb pred 15 597 gledatelja tome su pridonijeli i 80 zaljubljenika sretnika kojima su nabavili karte) iz rukometnog grada Preloga i okolice koji podržavaju rukomet. Organizator odlaska bio je Dubravko Hozjak, rukometni trener koji već niz godina organizira odlaske na rukometne utakmice od reprezentacije Hrvatske pa do klupskih natjecanja.



Organizator zahvaljuje RK PPD Zagred i sponzorima koji unatoč velikom interesu za utakmicu i nedostatku karata našao razumjevanje za naše vjerne navijače. Također zahvala svim navijačima i mladim rukometašima koji su tijekom utakmice fer i korekno navijali i svojim ponašanjem dostojno prezentirali Prelog i Međimurje.



Unatoč porazu, ali protiv mnogo jačeg i iskusnijeg protivnik prepunog velikih rukometnih zvijezda predvođeni Nikolom Karabatićem, Šarićem, Lazarovim… rukometaši RK PPD Zagreb pružili su dobar otpor i da je bilo malo više sreće mogli su ostati neporaženi.



Također zahvala svima koji su pomogli oko organizacije odlaska na utakmicu, čekanja na red za karte koje su nedostajale te fotografu Damiru koji je to sve jako lijepo zabilježio za uspomenu da se možemo uvijek prisjećati.



Iako je teško za očekivati, ali nada postoji dok se igra (tako razmišljamo mi sportaši) želimo našem RK PPD Zagreb prolazak u uzvratu u Barceloni i odlazak na završnicu najbolje četiri ekipe u Koeln, a vjerni poručuju navijači da ni tamo podrške neće nedstajati.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije