Čakovec na udaru lopova: Pokradeni auto servis, farma i pekara

Iz PU međimurske u današnjem izvješćju javljaju o četiri krađe koje su se dogodile u Čakovcu. Tijekom noći s 6. na 7. travnja u Čakovcu, Ulici Vatroslava Lisinskog, nepoznati počinitelj u dvorištu auto servisa s dva parkirana osobna automobila demontirao je gume s pripadajućim naplatcima i potom ih ukrao.

U razdoblju od 1. do 4. travnja u Čakovcu, Trnavskoj ulici, nepoznati lopov iz otključanih prostorija farme poduzeća iz Čakovca ukrao je nekoliko metalnih vrata s pripadajućim dovratnicima. U vremena od 4. do 7. travnja u Čakovcu, Ulici dr. Ivana Novaka, nepoznati počinitelj iz otključane prostorije u sklopu pekare demontirao je električni bojler kojeg je potom ukrao.

Teška krađa zabilježena je i u Ulici Aleksandra Schulteissa, gdje je nepoznati kradljivac provalio u baraku, vlasništvo privatnog poduzeća, te ukrao motorne pile.

Materijalne štete u navedenim krađama procjenjuju se na više tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije