Maloljetnici i djeca pokrali kuću: Ukradeno morali vratiti vlasniku

Policijski službenici Policijske postaje Prelog dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom s područja Međimurske županije zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe.

Sumnja se da je 25. siječnja ove godine u Donjem Kraljevcu, Murskoj ulici te 4. veljače ove godine u Goričanu, Školskoj ulici, provalio u dvije obiteljsku kuću te ukrao mobitele, prijenosno računalo i ručne satove. Ukradeni predmeti oduzeti su od osumnjičenika i vraćeni vlasniku.

Protiv osumnjičenika bit će podnijeto posebno izvješće Općinskom državnom odvjetniku za mladež u Čakovcu. Policijski službenici Policijske postaje Čakovec dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom maloljetnika te četvero djece zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe.

Sumnja se da su 15. ožujka ove godine u Pribislavcu, Ulici Dr. Ante Starčevića, provalili u obiteljsku kuću te otuđili razni namještaj, televizor, motornu kosilicu, građevinska kolica i dr. predmete. Ukradeni predmeti oduzeti su od osumnjičenika i vraćeni vlasniku.

Prema malodobnim osumnjičenicima bit će podnijeto posebno izvješće Općinskom državnom odvjetniku za mladež u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije