Pobjeda rukometaša Nedelišća u Varaždinu

U 14. kolu 3. HRL Sjever rukometaši Nedelišća s gostovanja u Varaždinu vraćaju se s dva boda. Pobijedili su 32:30 GRK Varaždin 1930 II.

U utakmicu Nedelišćanci ulaze kao da je pobjeda već osigurana i prije početka i to im se obija u glavu. U osmoj minuti već jako puno golova 7:7, obrana neprepoznatljiva. Nastavak utakmice prvog poluvremena puno bolji Varaždinci koji odlaze na plus četiri gola 19:15, da bi poluvrijeme zavrršilo 20:17 za domaćina.



Na poluvremenu u svlačionici Nedelišćanaca vjerojatno “bukvica” trenera Kraljića svojim igračima što i donosi preokret u drugom poluvremenu. Nakon 24:19 za Varaždin “dizelaši” iz Nedelišća sve preokreću te puno boljom obranom i realizacijom u napadu lete po terenu i stižu zaostatak i povedu 27:26.

Na kraju ipak smirenije ulaze u završnicu te čak vode 31:27 i na kraju pobjeđuju. Radi Uskršnjih praznika slijedeći vikend nema utakmice pa će dva tjedna biti dovoljno treneru Kraljiću da pripremi ekipu za slijedeći susret gdje su domaćini ekipi Marofa.



Na utakmici u Varaždinu igrali su golmani Obadić, Vikert, igrači: Trstoglavec, Goričanec (5), Jakšić (4), Srnec (3), Prekopec (6), Vuković (6), Bralić, Topličanec, Korent (5), Radović (1), Blagus (2), Zebec. Trener M. Kraljić.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije