Šenkovec-Petković 2, Mihovljan 3 Prima biro, ŠŠK Čak i USTA Belica prvaci

Kolo prije kraja, osim već prije poznate USTA Belice 1 u šestoj ligi, prvaci su i Šenkovec-Petković 2 u prvoj, Mihovljan 3 Prima biro u trećoj i ŠŠK Čak u četvrtoj ligi.

Šenkovčani su usto obranili titulu iz prošle sezone i osvojili četvrtu uzastopnu. Odluka o prvacima u ostalim ligama pasti će u zadnjem kolu. U trećoj se za prvo mjesto bore Šenkovec-Petković 3, Lopatinec 1 i MSTC Čakovec 2, petoj bodovno poravnati Mihovljan 4 i Čakovec 5, a sedmoj Šenkovec 5 i Mihovljan 5.

Gotovo ni u jednoj ligi još se ne znaju sve ekipe koje će preseliti u niži rang. Iz prve sigurno ispada Nedelišće 1, a deveto mjesto u zadnjem će kolu nastojati izbjeći Čakovec 1, Mihovljan 2 i Putjane 2, od ispadanja iz druge lige više se ne može spasiti Čakovec 3, a zadnje kolo odlučuje dali će uz Čakovčane ispasti Prelog-DG Sport 1 ili Lopatinec 2.

U trećoj se u međusobnoj utakmici zadnjega kola za spas bore Čakovec 4 i Donji Kraljevec 1, a sigurno ispadaju Putjane 3. Zbog igranja s devet ekipa iz četvrte lige ispada samo jedna, a kandidati su Prelog-DG Sport 2, Šandorovec i Lopatinec 3.

Iz pete u četvrtu ligu sigurno seli Donji Kraljevec 3, a spas će u zadnjem kolu uhvatiti Putjane 8, Prelog 3 ili Putjane 6, dok se i prije zadnjega kola zna da iz šeste lige ispadaju Sveta Marija 1 i Mala Subotica 3.

Detaljniji rezultati i tablice u rubrici “Stolni tenis” klikom ovdje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije