NAGRADNA IGRA: Kvalifikacije za EP Hrvatska – Norveška

Hrvatska nogometna reprezentacija vodi u kvalifikacijskoj Skupini H za odlazak na Europsko prvenstvo 2016. godine, bodovno poravnata s Italijom, a jedan bod za vodećim dvojcem zaostaje nacionalna selekcija Norveške te će okršaj u Zagrebu u subotu u 18:00 sati biti među ključnima za plasman na završni turnir.

U najavi susreta naš izbornik Niko Kovač je rekao: “”Norvešku smo dobro proučili, pogledale sve njihove utakmice od prošlog lipnja i mi jesmo favoriti kod kuće, ali to moramo potvrditi na terenu. Zadnju smo utakmicu odigrali prije četiri mjeseca, tako da ćemo morati ponoviti neke stvari, a Norveška je veliki izazov i veliki protivnik. Utakmica nam može donijeti puno, a ja od svojih igrača tražim pobjedu. Pokazali smo protivnicima u skupini da smo kvalitetni i u dobroj formi te tim putem treba nastaviti. Nećemo popustiti niti jedan posto”.

NAGRADNA IGRA: Kao zagrijavanje za večerašnji susret donosimo vam nagradnu igru pogađanja rezultata Hrvatska – Norveška. U komentaru ispod ovog teksta napišite rezultat, a točna prognoza donosi vam dvije karte za čakovečke bazene uz malo opuštanja nakon subotnje nogometne groznice. Bude li više točnih prognoza dobitnika određujemo slučajnim odabirom. Sretno svima i navijajate u subotu za Vatrene!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije