Sedam medalja za mlade streličare u Rijeci

Streličarski klub Rijeka bio je domaćin Prvenstva Hrvatske za djecu u kategorijama do 12 i do 14 godina. Na ovom Prvenstvu nastupilo je oko 70 najmlađih streličara, iz čitave Hrvatske. Iz streličarskog kluba “Katarina Zrinski” Čakovec nastupilo je devet streličara pojedinačno i dvije ekipe.

Ukupno su osvojili četiri zlatne, dvije srebrne i jednu brončanu medalju, što i nije bilo baš lako s obzirom da se na put kretalo rano ujutro u 5 i 30 sati i da su naši streličari morali priječi najduži put od svih sudionika ovog prvenstva.

U stilu olimpijskog luka među dječacima do 14 godina, gdje je bila najveća konkurencija, nije bilo velikih iznenađenja jer zlatnu medalju i naslov državnog prvaka osvaja Ivo Maček, kao i na skoro svim turnirima na kojima nastupa.

Antonio Vuk zauzeo je osmo mjesto, dok je Adrijan Hajdarović zauzeo 12. mjesto. Ekipno su Ivo Maček, Antonio Vuk i Adrijan Hajdarović osvojili srebrnu medalju. Među dječacima do 12 godina Krešo Vurušić osvojio je brončanu medalju.

U stilu standardnog luka među dječacima do 14 godina isto zlatnu medalju i naslov državnog prvaka osvojio je Jan Miljan, dok je Ian Paska osvojio srebrnu medalju, a Vito Ratajec zauzeo je četvrto mjesto, njih trojca su nastupili i kao ekipa i osvojili zlatnu medalju. U kategoriji djevojčica do 14 godina Lucija Lesjak osvojila je zlatnu medalju i naslov državne prvakinje.

U stilu goli luk nastupio je Fran Kovačić koji je dobro pucao sve do predzadnje serije, gdje mu je malo pobjegla koncentracija, ali i medalja za drugo ili treće mjesto. Fran je na kraju zauzeo peto mjesto. Velike čestitke svim mladim streličarima na osvojenim medaljama.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije