Odbojkaši TŠČ-a putuju na državno

>> Odbojkaši TŠČ-a putuju na državno

Na poluzavršnici školskih sportskih klubova u odbojci održanoj u Čakovcu ekipa ŠŠD-a TIOŠ odličnom igrom izborila plasman na državno natjecanje

U sportskoj dvorani Gospodarske škole Čakovec 10. ožujka 2015. godine održano je Poluzavršno natjecanje u odbojci. Svoje su snage odmjerili učenici četiriju hrvatskih županija – Međimurske, Varaždinske, Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske.

U prvoj utakmici susreli su se učenici ŠŠD-a Gimnazijalac iz Gimnazije “Frana Golubića” Koprivnica i ekipa ŠŠD-a TIOŠ iz Tehničke škole Čakovec. TIOŠ pobjeđuje u dva seta rezultatima 18:25 i 9:25.

U drugoj utakmici susreli su se učenici ŠŠD-a Srednjoškolac iz Prve gimnazije Varaždin i Srednja škola “Marka Marulića” iz Slatine s ekipom Marul. Srednjoškolac također pobjeđuje u dva seta rezultatima 25:11 i 25:5.

Ekipe Gimnazijalac i Marul borile su se za 3. mjesto, a utakmica je završila pobjedom Gimnazijalca u drugom setu rezultatima 25:17 i 25:21.

U finalu su suci Ivan Kurteš i Rajko Kolarek sudili do trećeg seta ekipama TIOŠ i Srednjoškolac. Nakon jednog sata igre, pobjedu uzima TIOŠ rezultatom 25:22, 22:25 i 15:10.

Pobjedi naše ekipe sigurno je pridonijela i publika koja ih je bodrila od prve do zadnje minute.

Patrik Blažeka, Vedran David, Filip Gradiščaj, Marko Horvat, Petar Krizman, Vanja Marciuš, Dino Novak, Karlo Obadić, Antonio Stanković, Filip Strahija i Davor Štrok te njihov mentor / trener Branko Augustić, prof., naši su zlatni dečki koji će u srazovima s najboljim mladim odbojkašima Republike Hrvatske od 26. do 28. travnja na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava u Poreču braniti boje naše Škole i Županije. (Karlo Zadravec, 2. TG)

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije