Međužupanijsko natjecanje frizera, Jelena Bužanić osvojila 2. mjesto

Srednja škola Krapina bila je domaćin Međužupanijskog natjecanja mladih frizera. Sudjelovale su srednje škole iz Virovitice, Siska, Đurđevca, Varaždina, Garešnice i Čakovca s ukupno devet natjecatelja.

Natjecanje je obuhvaćalo pisanu provjeru stručno-teorijskih sadržaja te izradu frizura natjecateljskog tipa na modelima ženske ili muške lutke. Natjecatelji u ženskoj kategoriji trebali su izraditi dnevnu i vjenčanu frizuru, a natjecatelji u muškoj kategoriji kreativnu frizuru četvrtastog izgleda i moderno šišanje s oblikovanjem frizure ulične mode.

U kategoriji muške frizure, Gospodarsku školu Čakovec predstavila je Jelena Bužanić, učenica trećeg razreda koja je u ukupnom poretku osvojila 2. mjesto. Jelenu je pripremala njezina mentorica Nives Kocijan. Njezini učenici svake godine ostvaruju izvrsne rezultate na međužupanijskoj i državnoj razini.

Jelena i njena mentorica u travnju putuju na Državno natjecanje koje će se održati u Osijeku. Tu će znanja i vještine odmjeriti samo najbolji frizeri, učenici koji su se iskazali na Županijskom, a potom i na Međužupanijskom natjecanju.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije