Badmintonaši Međimurja u Sloveniji izborili šest medalja

Proteklog tjedna od petka do nedjelje u Zg. Kungoti, Slovenija, održan je 5. Međunarodni badmintonski turnir “RSL KUNGOTA DONUT CUP 2015” za limače u-11, mlađe kadete u-13, kadete u-15 i mlađe juniore u-17.

Na turniru je sudjelovalo 148 mladih igračica I igrača iz 6 zemalja (SLO, CRO, AUT, SVK, BUL i CZE), a među njima ekipe mlađih kadeta, kadeta, mlađih juniora i limača Badmnitonskog kluba Međimurje pod vodstvom glavnog trenera Danijela Zadravca i trenera Tomislava Grubića te Filipa Vadlje.

U konkurenciji limača u11 nastupili su naši mladi igrači i to pojedinačno Ivan Grubić osvojio je 2. mjesto u skupini s 2-1 te prolaz dalje i poraz u osmini finala i Dino Blažić osvojio 2. mjesto u skupini s 2-1 te prolaz dalje i poraz u četvrtfinalu. U parovima Dino Blažić / Ivan Grubić osvojili su 3. mjesto u skupini.

U konkurenciji mlađih kadeta Borna Vadlja osvojio je brončanu medalju nakon osvajanja 1. mjesta u skupini s 3-0 i prolaza dalje te poraza u polufinalu od kasnijeg pobjednika Čeha Janoštika, a u konkurenciji parova sa Slovencem Mihom Mastenom osvojio uvjerljivo 1. mjesto i zlatnu medalju.

Dino Blažić, Borna Vadlja i Ivan Grubić


U konkurenciji kadeta u-15 naš Luka Grubić osvojio je 1. mjesto u skupini s omjerom 3-0 te prolaz dalje te je u osmini finala predao meč zbog ozljede leđa kasnijem pobjedniku Hrvatu Luki Banu, a u paru sa Bornom Vadljom također predao nakon prvog meča u skupini zbog ozljede.

U konkurenciji mlađih juniora U-17 Filip Bel osvojio je 3. mjesto, Lino Zadravec 4. mjesto, a Sebastian Krznarić također 4. mjesto u skupini. U parovima Lino Zadravec / Filip Bel te Sebastian Krznarić s Čehom Martinom Ludikom osvojili su brončane medalje.

U konkurenciji mlađih juniorki Ela Trstenjak osvojila je brončanu medalju pojedinačno nakon osvajanja 2. mjesta u skupini i poraza u polufinalu, a konkurenciji parova sa Slovenkom Mašom Doler osvojila 3. mjesto i brončanu medalju.

U subotu 14. ožujka s početkom u 13:30 sati u prostorijama dvorane ETŠ-a u Čakovcu održat će se 23. godišnja skupština kluba.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije