Rukometaši Čakovca opravdali ulogu favorita

Mlade snage GRK Varaždina nisu se mogle ozbiljnije suprotstaviti favoriziranim čakovečkim rukometašima u 11. kolu 3. HRL-sjever. Iako su domaćini poveli 2:0, bilo je to samo kratkotrajno početno stanje. U 9. minuti je 3:2 za Čakovec, u 17. minuti 8:3, u 24. minuti 16:9. Slijedi malo opuštanje Čakovčana i Varaždinci smanjuju do pauze na -4.

U nastavku slična priča. Prva dva pogotka postiže Varaždin i dolazi na samo 2 pogotka zaostatka. Čakovečki mladići prebacuju tad u ‘brzinu više’ i povećavaju prednost sve do +9 (40:31) u 54. minuti i tako uspješno ostvaruju 11. sezonsku pobjedu u nizu. I ovog puta brojni navijači MRK “Čakovec” na tribinama u Varaždinu dali su svoj doprinos u ostvarenoj pobjedi na čemu im se iz kluba zahvaljuju.

GRK “VARAŽDIN 1930 2″ – MRK “ČAKOVEC” (18:22) 36:44

U sljedećem kolu MRK Čakovec dočekuje trećeplasiranu momčad RK Marofa.

Sastav MRK ‘Čakovec’: Petek Marko (7), Petek Nikola (7), Sklepić Petar (8), Potočnjak Jurica (1), Munđar Filip (2), Hutinec Manuel (5), Toplek Vjeran (1), Balog Igor (9), Zvonarek Krešimir (4), Škrobar Vedran te vratari Kovačević Benjamin, Hajdarović Nikola i Paler Filip. Trener: Kuček Saša

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije