Dječji vrtić Maslačak će udomiti Udrugu mama

Danas je održana 78. sjednica Kolegija gradonačelnika Grada Mursko Središće, na kojemu je pročelnik Ureda grada, Miljenko Štefanić zadužen da izradi Izvješće o provedbi Akcijskog plana za provedbu Nacionalne strategije za uključivanje Roma, za razdoblje 2013.-2015. godine.

Gradonačelnik Dražen Srpak, na znanje je primio zamolbu Dječjeg vrtića Maslačak za korištenje njegovih prostorija za potrebe Udruge mama koja je u osnivanju. Srpak načelno odobrava korištenje vrtićkog prostora, ali uz uvjet da se udruga prvo zakonski osnuje i da posluje nekomercijalno.

Srpak napominje kako su za korištenje i nadzor prostora u ingerenciji i odgovornosti ravnateljice i Upravnog vijeća vrtića. S kolegija je mjesnim odborima Štrukovca, Hlapičine i Križovca, upućeno zaduženje da obave sve pripreme za označavanje kućnih brojeva u svojim naseljima.

Komunalnog redara Dragutina Belšea, Kolegij je zadužio organizirati i provesti čišćenje Gradske lučice i šetnice uz Muru, gdje će potom biti postavljene nove drvene sjedalice. Komunalni odjel garda pak se zadužuje da s nadležnim inspekcijskim službama u kojoj je fazi rješavanje problema odlaganja elektronskog otpada u središćanskoj ulici Rade Končara.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije