Željko Golik: “I dalje Zrinskice kroje same svoju sudbinu”

Nakon domaće pobjede nad Splitom rukometašice Zrinskog ove subote očekuju još jednu domaću pobjedu. Susret najavljuje trener Željko Golik: “Prvenstvo se nastavlja utakmicom u Čakovcu i za Zrinskice postaje sve zanimljivije i neizvjesnije. I dalje Zrinskice kroje same svoju sudbinu bez obzira na neke rezultate koji nam ne idu u prilog, kao poraz Koke u Splitu.



U subotu s početkom u 19.00 sati u dvorani Graditeljske škole Zrinski očekuje Dalmatinku iz Ploča. Bez obzira što su Pločanke posljednje na tablici trebat će maksimalno odigrati da bi se ostvarili novi bodovi. Zrinskice priželjkuju atmosferu na tribinama koja je bila na utakmici sa Splitom i publika i navijači su bili veliki podstrek da se ostvari nova pobjeda. Ulaz je besplatan.”



NAGRADNA IGRA: Opet pogađamo konačnu gol – razliku susreta Zrinski – Dalmatinka. Ako smatrate da Čakovčanke upisuju domaću pobjedu stavite predznak plus (npr. +6), ako smatrate da će se gošće radovati napišite predznak minus (npr. -2), a ako ste mišljenja da pobjednika neće biti samo napišite nulu (0). Sretno u pogađanju i dođite u subotu pomoći našim curama!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije