Osmaši iz Svetog Jurja putuju, Petkači iz Nedelišća na kupanje

Tijekom vikenda 14. i 15. veljače bila su dva sportska susreta na koji su došla djeca u sklopu akcije Sekcije sportskih novinara Iz školskih klupa na sportske tribine. U subotu je bio rukomet (GOC Čakovec, Zrinski – Split) i na susretu je bilo stotinjak djece iz osnovnih škola Hodošan i Sveti Juraj na Bregu. U nedjelju je bila odbojka i Mevza cup (Aton, Centrometal – Mladost Marina Kaštela) i tu je bila skupina Petkača od 24 učenika iz OŠ Nedelišće.



>>> Iz školskih klupa na sportske tribine

>>> Bučni i žestoki svetojurjevski navijači odveli Zrinskice do pobjede

>>> Petkači OŠ Nedelišće podržali OK Centrometal


Nakon glasovanja petorice novinara dodijeljene su nagrade učenicima. Nagradu Jakopić travela, putovanje prema odabiru na udaljenosti do 150 kilometara, osvojili su učenici osmih razreda OŠ Sveti Juraj na Bregu, dok će Petkači iz OŠ Nedelišće na kupanje u LifeClass Terme Sveti Martin.


U sklopu akcije za učenike osnovnih i srednjih škola preostale su još tri nagrade i još tri sportska događaja. Bili su najavljeni još nogomet i speedway, a kako su se javili iz Košarkaškog kluba Međimurje da u nedjelju 8. ožujka u 17:30 sati imaju derbi A – 2 lige s Grafičarom iz Ludbrega u dvorani 1. OŠ Čakovec to je idući susret na koji se pozivaju učenici, ali isto tako se mogu uključiti i košarkaški klubovi i njihove škole s mlađim uzrastima košarkaša ili bilo koje druge zainteresirane sportske udruge.

Nakon susreta pošaljite jednu fotografiju s tribina na mail predsjednika Sekcije sportskih novinara Međimurja Željka Kraljića zeljko@emedjimurje.hr i jedna skupina najvatrenijih navijača bit će opet nagrađena.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije