U sudaru na čakovečkoj obilaznici teško ozlijeđen 61-godišnjak

U četvrtak, 19. veljače oko 7.30 sati na raskrižju gradske prometnice između grada Čakovca i mjesta Savske Vesi te južne obilaznice grada Čakovca, 39-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, ušao je u raskrižje na kojem se prometom upravlja prometnim svjetlima (semafor), a da pritom nije propustio vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera te zadržavalo smjer kretanja.

Zbog opisane nedozvoljene radnje svojim je automobilom udario u teretni automobil čakovečkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 61-godišnji vozač. Nakon udara teretni automobil odbačen je u metalni stup semafora na kojem nije nastala šteta, javljaju iz policije.

Ozlijeđeni 61-godišnji vozač vozilom Zavoda za hitnu medicinu prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je liječničkim pregledom utvrđeno da je teško ozlijeđen. Protiv 39-godišnjeg vozača zbog počinjenja kaznenog djela “Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu” podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije