Putjanama i MSTC Čakovcu bodovi protiv Olimpije

U osmom kolu dvije su utakmice, između STARR-a i Vukovara ’91 i Mihovljana i Vukovara ’91, odgođene već ranije, a još dvije, između naših predstavnika MSTC Čakovca i Putjana s posljednje plasiranim Dračicama, nisu odigrane zbog nedolaska ekipe iz Đakova u Čakovec, koja se uplašila odlaska na put po snijegom zametenim cestama, pa će o njihovim sudbinama odlučivati Liga odbor. Hoće li im se odobriti odgoda, koju im je voditelj lige u subotu odbio, ili će utakmice izgubiti bez borbe znat ćemo uskoro.

No, u Čakovec su doputovali igrači osječke Olimpije, koji su bili u istoj situaciji. Doputovali i, iako bolje plasirani na tablici, izgubili obje utakmice. Od Putjana, nakon velike borbe, rezultatom 4:3, u kojoj je dvije pobjede za Putjančane dobio Boris Preksavec te po jednu Eugen Šimon i onu odlučujuću Goran Balić, a od MSTC Čakovca s 4:2, u kojoj je dvije pobjede za Čakovčane upisao njihov najmlađi igrač Karlo Jambor te po jednu Igor Tkalec i par Jambor/Tkalec, dok je Nikola Magdalenić ovoga puta ostao “kratkih rukava” izgubivši jedinu partiju koju je igrao.

Ovi i ne baš planirani bodovi, jer su u prvom dijelu prvenstva u Osijeku izgubili s po 4:1, našim ekipama mnogo znače i sigurno su im velik poticaj pred važno gostovanje u 9. kolu u Vukovaru. U preostale dvije odigrane utakmice s dvije su pobjede, nad Graničarom i Obrtničkom školom, odličan posao napravili igrači petrinjske Mladosti, koji su se probili na treće mjesto na tablici.

Rezultati:
Mladost – Graničar 4:2
Putjane – Olimpija 4:3
(Preksavec – Čović 3:1, Balić – Banek 0:3, Šimon – Mađarac 3:0, Preksavec/Šimon – Banek/Čović 1:3, Preksavec – Banek 3:2, Šimon – Čović 0:3, Balić – Mađarac 3:0; sudac: Bojana Kolarić)
Mladost – Obrtnička škola 4:1
MSTC Čakovec – Olimpija 4:2
(Tkalec – Mađarac 3:0, Magdalenić – Banek 1:3, Jambor – Čović 3:1, Jambor/Tkalec – Banek/Čović 3:2, Tkalec – Banek 2:3, Jambor – Mađarac 3:1; sudac: Milovan Tomašić)
STARR – Vukovar ’91 odgođeno (14. veljača u 11 sati)
Mihovljan – Vukovar ’91 odgođeno (14. veljača u 17 sati)
MSTC Čakovec – Dračice nije odigrano
Putjane – Dračice nije odigrano

Tablica:
1. STARR 19
2. Graničar 19
3. Mladost 19
4. Olimpija 19
5. Mihovljan 16
6. Putjane 16
7. Obrtnička škola 16
8. MSTC Čakovec 15
9. Vukovar ’91 12
10. Dračice 11

Parovi 9. kola, subota 21. veljače – u 11 sati: STARR – Mladost, Vukovar ’91 – Putjane, Olimpija – Graničar, Dračice – Obrtnička škola; u 17 sati: Mihovljan – Mladost, Vukovar ’91 – MSTC Čakovec, Dračice – Graničar, Olimpija – Obrtnička škola.

MGK Drava i Mošćenica na vrhu, naše bile slobodne

U osmom kolu igračice Mihovljana i Šenkovca bile su slobodne pa su ih na tablici preskočile MGK Drava i Mošćenica. Drava je uvjerljivo slavila u njihovom međusobnom susretu, ali se Mošćenica donekle iskupila uspjehom nad Koprivnicom u svojem drugom subotnjem susretu. Prvu pobjedu, nad Vodovodom u Osijeku, zabilježile su Požežanke, koje su sada s Osječankama zamijenile mjesta na tablici potisnuvši ih na posljednju poziciju.

Rezultati:
Vodovod Osijek – Požega 3:4
Mošćenica – MGK Drava 1:4
Mošćenica – Koprivnica 4:0
Mihovljan i Šenkovec slobodni

Tablica:
1. MGK Drava 14
2. Mošćenica 14
3. Mihovljan 12
4. Šenkovec 12
5. Koprivnica 10
6. Požega 8
7. Vodovod Osijek 8

Parovi 9. kola, subota 21. veljače – u 11 sati: Šenkovec – Vodovod Osijek i MGK Drava – Požega; u 17 sati: Mihovljan – Vodovod Osijek i Koprivnica – Požega.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije