FOTO: Povijesni rezultati ekipa Klena iz Svete Marije

U hotelu Podravina u Koprivnici, u subotu 7. veljače, održana je svečanost proglašenja i podjela pehara i medalja najboljim ekipama i pojedincima iz Prvenstva Hrvatskog športsko ribolovnog saveza u 2014. godini. Svečanosti su prisustvovali brojni uzvanici, predstavnici HŠRS i predstavnici brojnih medija.

Iz Međimurja svečanosti je prisustvovalo šest ekipa. Klen iz Svete Marije došao je s najbrojnijim ekipama i pojedincima, jer je osvojio i najviše nagrada. Ekipa u Drugoj ligi sjever za koju su nastupali Darko Kolarić, Dragutin Peter, Igor Mihalac i Mihael Pongrac, vodio ih je kapetan Stjepan Pongrac, zauzela je prvo mjesto.

Ekipa se nakon jednogodišnjeg natjecanja u toj ligi ponovno plasirala u Prvu ligu. Primljen je prigodni ekipni pehar i medalje. Natjecatelj Darko Kolarić u toj je ligi zauzeo pojedinačno prvo mjesto, drugo mjesto zauzeo je Dragutin Peter. Oni su također primili prigodne medalje.

U Trećoj ligi sjever također je osvojeno prvo mjesto i plasman u Drugu ligu sjever. Za ekipu su nastupali Marijan Mutak, on je u pojedinačnoj konkurenciji osvojio prvo mjesto, zatim Želimir Pavlic, Kristijan Komorski i Dominik Peter. Za ekipno prvo mjesto također su primili pehar i medalje, a Marijanu Mutaku za pojedinačni plasman također je uručena medalja. Treća ekipa Klena na toj svečanosti bila je ekipa seniorki, na koju je društvo jako ponosno.

I ekipa seniorki je osvojila prvo mjesto u Prvoj ligi. Za ekipu su nastupale Paula Pongrac, Ivanka Škoda i Mirela Mutak. Kapetani su bili Stjepan Pongrac, Miroslav Škoda i Marijan Mutak. Seniorke su primile prigodni pehar i medalje. U pojedinačnoj konkurenciji Paula Pongrac je zauzela prvo mjesto, a Ivanka Škoda drugo mjesto. Pongrac i Škoda nastupat će za reprezentaciju Hrvatske na Svjetkom prvenstvu koje će se ove godine održati u Belgiji. Za svoj pojedinačni plasman također su primile prigodne međalje.

Tako je Klen iz Svete Marije nakon svečanosti postao bogatiji za tri prva ekpna mjesta, tri prva pojedinačna i dva druga pojedinačna mjesta. Za povijesne podatke Klena i za povjesne podatke Saveza ŠRD-a Međimurske županije bit će upisano da su u jednoj prvenstvenoj godini samo iz jedne udruge osvojena tri prva ekipana i tri prva pojedinačna mjesta.

Svečanost se nastavila uz prigodni domjenak i uz razgovore za početak nove natjecateljske sezone.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije