Posljednje kolo kupa Grada Preloga

Pred nama je, u nedjelju poslijepodne, posljednje kolo ovogodišnjeg kupa Grada Preloga u malom nogometu. Već tradicionalno Zajednica sportskih udruga Grada Preloga organizira kup Grada Preloga u malom nogometu. Nastupaju klubovi s područja Grada Preloga sa svojim seniorskim ekipama.

Ove se godine igra liga sustavom te ćemo danas na kraju nakon pet kola dobiti pobjednika ovog jedanaestog po redu Kupa Grada Preloga u malom nogometu. Nakon četiri odigrana kola u vodstvu je ekipa Mladosti Komet s četiri pobjede te je ekipa iz Preloga već osigurala obranu titule pobjednika. Otok, Naprijed, ČSK–a i Galeb imaju po dvije pobjede i dva poraza, a Draškovec je bez pobjede nakon četiri odigrana susreta.

3. kolo – petak
GALEB – DRAŠKOVEC 13:3
OTOK – NAPRIJED 2:9
MLADOST KOMET – ČSK 9:6

4. kolo – subota
ČSK – DRAŠKOVEC 9:5
NAPRIJED – GALEB 5:6
OTOK – MLADOST KOMET 4:9

5. kolo – nedjelja, 08.02.2015.
16.30 OTOK – ČSK
17.20 GALEB – MLADOST KOMET
18.10 NŠ PRELOG U6 – U7
18.30 DRAŠKOVEC – NAPRIJED

Prije posljednje utakmice u nedjelju predstavit će se i najmlađi nogometaši (U-6 i U-7) iz Nogometne škole Prelog. Posljednji dan turnira ima i humanitarni karakter.

Svi posjetitelji, igrači i organizatori plaćanjem simbolične ulaznice od 10 kuna uključiti su se, kao i svake godine, u humanitarnu akciju Zajednice sportskih udruga Grada Preloga. Sav skupljeni novac uplatit će se u humanitarne svrhe, najpotrebnijim pojedincima ili udrugama s područja Grada Prelog.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije