Dvije oružane pljačke u Čakovcu: Razbojnici ukrali nakit i novac

Snijeg, jak vjetar i malo ljudi na ulicama zasigurno su bili povod dviju pljački koje su se u petak navečer oko 19 sati dogodile u Čakovcu.

Kako smo već javili nešto prije 19 sati u Čakovcu u Ulici kralja Tomislava dogodilo se razbojništvo u jednoj zlatarnici. Pljačku su u centru grada počinile dvije maskirane osobe koje su u radnju ušle naoružane pištoljima te su uz prijetnju zaposlenici ukrali veću količinu nakita i novac.

O kolikoj je svoti riječ za sada nije poznato. Nekoliko minuta poslije 19 sati u Ulici Ruđera Boškovića u diskont Magme s fantomkom na glavi i pištoljem u ruci upao je razbojnik koji uz prijetnju ukrao neutvrđeni iznos novca. U policiji kažu da za sada nije poznato da li su pljačkaši bili povezani ili je jedan od njih “usput” počinio razbojništvo u diskontu.

Policija je nakon dojave brzom reakcijom blokirala uže i šire područje grada, međutim razbojnici za sada nisu pronađeni. Više detalja o pljačkama u Čakovcu kao i o plijenu kojeg su odnijeli sa sobom poznato u ponedjeljak.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije