Matematičari se hrabro borili sa zadacima

U međimurskim osnovnim i srednjim školama u četvrtak je provedena školska razina natjecanja iz matematike za učenike od četvrtog do osmog razreda te srednjoškolce u A i B varijanti. Veseli što su prigodu dobili opet učenici četvrtih razreda sudjelovati na školskom i nakon toga na županijskom natjecanju.

U Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu u natjecanju je sudjelovalo 29 učenika iz matične škole i Područne škole Zasadbreg. Među njima je bilo čak 12 učenika iz četvrtih razreda što znači da u budućnosti ne treba strahovati za matematiku u ovoj školi.



Najbolji po razredima su bili Matej Telebar 4. r, David Latin 5. r, Sebastijan Rubin 6. r, Ruben Telebar 7. r i Karlo Pajnogač 8. r.

Do petka škole trebaju Županisjkom povjerenstvu iz matematike poslati konačne tablice s rezultatima kako bi se u ponedjeljak od 18:00 sati napravila lista učenika čiji će se radovi pregledati, a nakon toga do kraja tjedna će biti objavljena konačna lista pozvanih na Županijsko natjecanje iz matematike koje će se održati u petak 27. veljače od 10:00 sati.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije