Akcija Portala dobrote: Za 50 djece osigurali topli obrok u školi

Prošlo je gotovo mjesec dana od završetka akcije pod nazivom Da nijedno dijete u Hrvatskoj ne bude gladno koju je organizirao Portal dobrote. Ovom prilikom zahvaljuju se svima koji sudjelovali u akciji.

“Hvala vam što ste se prepoznali u svakom gladnom djetetu, u svakom tužnom roditelju. Uplate su stigle iz cijele Hrvatske. Od poznatih i onih malo manje poznatih. Svatko prema svojim mogućnostima i zato nam je svaka uplata izmamila suzu na oko. Puno je bilo onih koji su nas iznenadili odazivom, ali i puno onih koji su nas iznenadili oglušivanjem na zamolbe. Uz objave preko društvenih mreža, poslano je preko 3000 mailova, isto toliko telefonskih poziva, kontaktirani su svi mediji…

Uz vašu pomoć osigurali smo topli obrok za oko 50 djece do kraja školske godine. Kako još neke donacije sjedaju, tako se i raspoređuju, a sve izvode računa na koji su sjedale uplate i potvrde o raspoređenim donacijama objavljujemo na svojim stranicama.
Iako sretne zbog prikupljenog svjesne smo da nismo ni približno ispunile cilj, stoga akciju nastavljamo i dalje. U tijeku prvobitne akcije obratili smo se i Tatiani Cameron – Tajči koja nam se odmah i bez razmišljanja punim srcem priključila, povezala nas sa snažnim, toplim ženama u dijaspori, te se akcija širi i izvan Lijepe naše.

Iako djelujemo gotovo dvije godine kao inicijativa Kruh za poslije – portal dobrote osjećamo se kao da smo tek na početku. Isti zanos, isti entuzijazam i ista vjera u uspjeh u novoosnovanoj udruzi Portal dobrote.

Na upit tko je Portal dobrote odgovaraju: “Mi smo četiri žene… sasvim obične žene iz realnog svijeta. Svaka od nas je tipična hrvatska priča i zato razumijemo uvijete u kojima obitelji danas žive. Nemamo san, ali imamo viziju. Viziju jednog boljeg svijeta. Budimo zajedno iskra koja će kruhom, obrokom ili osjećajem da nisi sam pomoći svima kojima je pomoć potrebna. Budimo nada onima čiji glas se ne čuje!

Rad novoosnovane udruge možete pratiti klikom ovdje ili putem Facebooka.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije