Profesori engleskog putuju na usavršavanje u Šibenik

Hrvatsko udruženje profesora engleskog jezika (HUPE) najavljuje 23. Godišnju konferenciju, koja će se održati u Solaris Beach Resortu pokraj Šibenika od 24. do 26. travnja 2015. godine.

Kao i uvijek, za sve sudionike priprema se mnoštvo zanimljivih sadržaja za profesionalni i osobni razvoj. Plenarni predavači ove godine su zanimljiva i poznata imena iz svijeta poučavanja stranih jezika: Evelina Miščin, Deborah Healey, Philip Warwick i Gwendydd Caudwell, a uz njih pruža vam se prilika za sudjelovanje na više desetaka poučnih radionica za profesore, nastavnike i učitelje engleskog jezika.

Osim ozbiljnoga rada uvijek se je dobro družiti i razmijeniti iskustva s kolegama diljem zemlje, a za to najbolje mogu poslužiti popratni programi koji se i ove godine pomno organiziraju. U svakom slučaju, iznenađenja i dobre zabave neće nedostajati! Ukoliko želite sudjelovati na konferenciji kao gost predavač do kraja mjeseca možete se prijaviti putem obrasca na web stranicama Udruženja.

Dobra vijest koju nikako ne smijemo zaboraviti je da je ovogodišnja konferencija uvrštena u Katalog stručnih usavršavanja Agencije za odgoj i obrazovanje pa napominjemo svima koji se planiraju prijaviti da to moraju učiniti na dva mjesta: www.hupe.hr te www.ettaedu.eu. U Međimurskoj i Varaždinskoj županiji djeluje HUPE podružnica koju vodi profesorica Vida Novak, učiteljica engleskog jezika u OŠ Novi Marof, dok glasila Udruženja (HUPE Newsletter i časopis HUPEzine) uređuje profesorica Lidija Branilović iz OŠ dr. Ivana Novaka Macinec.

Slijedeći sastanak HUPE podružnice održat će se 31. siječnja (subota) od 9 sati u Školi stranih jezika Žiger u Varaždinu. Svoje sudjelovanje možete prijaviti na email: hupe.varazdin@gmail.com. Ujedno pozivaju sve zainteresirane profesore i učitelje engleskog jezika da svoje eventualne stručne radove pošalju na email: hupe.newsletter@gmail.com uz napomenu kako objavom radova u njihovom časopisu ostvaruju bodove za profesionalno napredovanje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije