Čakovečki mladi nogometaši najbolji u Lendavi

Nogometaši Nogometne škole Međimurja 2005. godište protekli su tjedan sudjelovali na jakom Međunarodnom turniru u organizaciji NŠ Nafta Lendava iz Lendave. Turnir se održao u nedjelju, 18. siječnja 2015. godine u popodnevnim satima u sportskoj dvorani Dvojezične srednje škole.

Da se radi o vrlo jakom međunarodnom turniru potvrđuju i renomirani klubovi koji su na njemu igrali – NK Slaven Belupo Koprivnica, ZTE FC Zalaegerszeg, GAK Juniors Graz, NK Farmtech Veržej, NK Varteks Fotex Varaždin, NS Mura Murska Sobota, NK Maribor i NŠ Međimurje Čakovec.



U konkurenciji 8 ekipa iz Slovenije, Mađarske, Austrije i Hrvatske, dečki su osvojili 1. mjesto i tako još jednom potvrdili svoje kvalitete i veliku želju za igrom. Dečki su pod vodstvom trenera Damira Lepena u grupi 2 igrali protiv ekipa NK Slaven Belupo,NK Maribor i NS Murska Sobota. U skupini su ostvarili dvije pobjede protiv ekipa NS Mura Murska Sobota i NK Slaven Belupo i 1 poraz protiv ekipe NK Maribor.

Kao drugi u grupi, u polufinalu su igrali protiv prvoplasirane ekipe iz grupe 1 – NK Farmtech Veržej. U finalu, naši su mladi nogometaši zaigrali ponovo protiv suparnika iz grupe 2 – odlične ekipe NK Maribora. U finalu su slavili rezultatom 1:0.

Za ekipu NŠ Međimurje nastupali su sljedeći nogometaši: Matej Marciuš, Domagoj Lukman, Fran Čmrlec, Teo Sanjković, Nikola Krištofić, Dino Horvat, Matej Bacinger, Lukas Prekupec, Fran Janušić i Lovro Novak.


Ove zlatne medalje i pehar predstavljaju vrijedno priznanje za mlade dečke, njihovog trenera i cjelokupnu Nogometnu školu Međimurje, ali i njihove roditelje koji su na ovom turniru, kao i na svakom do sada, dodatni igrač na tribinama svojim bodrenjem i navijanjem.



Dečki se na ovom turniru mogu pohvaliti i odličnim pojedincima. Tako je vratar ekipe Matej Marciuš bio proglašen najboljim vratarom turnira, dok je njegov suigrač Dino Horvat bio proglašen najboljim igračem turnira.

Nogometaši i dalje nastavljaju s treninzima koji se u ovo zimsko doba odvijaju tri puta tjedno u dvorani SGC Aton u Nedelišću, dok će se na proljeće opet preseliti na vanjske terene NŠ Međimurja kada će trenirati 4 puta tjedno.

Pridružujemo se čestitkama mladim nogometašima i njihovom treneru, uz želju da svoj naporni rad i treninge i dalje nastave, a tada ni uspjeh neće izostati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije