Sportska subota u Lumini centru

U subotu, 24. siječnja donesite najbolju novogodišnju odluku – počnite živjeti zdravo! Doznajte kako, uz prezentacije pilatesa, joge, zumbe, savatea, atletike i drugih sportskih disciplina te savjete stručnjaka nutricionista i degustacije zdravih zalogaja.

Počnite sa “zdravim” novogodišnjim odlukama u subotu, 24. siječnja na Sportskoj suboti u Lumini centru. Od 17:00 sati počinju prezentacije pilatesa (body tehnike), inovativnih sprava za vježbanje, zumbe, joge, atletike, trbušnog plesa, savatea, TGN i dugih sportskih disciplina, kako biste što lakše donijeli odluku koji vam način vježbanja odgovara. Sudjeluju Pilates Studio Varaždin (trenerica Snježana Solar), TTS Varaždin (trenerice Irena Ivanković i Ivana Šumečki) Gimnastički klub Vindija Varaždin, muška i ženska gimnastika (treneri Emil Šanjek i Ivan Oskoruš), Savate klub Omega Gym Gornji Kneginec (trener Predrag Šimunec), Udruga za ples i kreativnost Izis (voditeljica Lidija Jambriško), te Centar za zdravlje i dobrobit čovjeka Namaste (voditelj Želimir Bengeri).

A za sve posjetitelje koji se žele informirati o pravilnoj prehrani i doznati svoj indeks tjelesne mase, programu Sportske subote pridružit će se stručnjaci, profesori nutricionisti iz Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole Varaždin, dipl. ing. Anita Car i dipl. ing. Davor Hostić, kao i učenici ove škole. Na njihovom štandu ujedno će se posluživati i zdravi shake-ovi. Program Sportske subote obogatit će i udruga Medenjak koja djeluje s ciljem razvitka i unapređenja zdravog načina života te promicanja zdravih proizvoda i svih popratnih sadržaja za potrebe dobrog i kvalitetnog življenja. Članovi udruge u ovoj će prilici pripremati zdrave zalogaje koje će posjetitelji moći degustirati.

Namirnice za ovu zdravu prigodu osigurava hipermarket Victus Lumini, koji povodom tjedna zdrave prehrane održava raznorazne degustacije i promotivne prodaje. Ovom prilikom svjedočit ćete i praktičnoj upotrebi Nutribulleta – ekstraktora hranjivih sastojaka iz Top Shopa uz čiju pomoć se rade zdravi shake-ovi. A uz prigodan popust na dio asortimana, Sportskoj suboti pridružit će se i Lotto, mini prezentacijom ispred trgovine.

Posebno zanimljivo bit će i ispred Farmacije gdje će posjetitelje savjetovati Miljana Pavković, mag. kineziologije, višestruka prvakinja Hrvatske u Bodybuildingu.

Donesite ispravnu odluku, počnite zdravo živjeti! Doznajte gdje je najbolje vježbati i koji vam programi najbolje odgovaraju. Provjerite kako zdravi zalogaji mogu biti itekako ukusni! Posjetite Sportsku subotu u Lumini centru, vodećem regionalnom centru za shopping i zabavu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije