U prometnoj nesreći u Strelcu život izgubio 30-godišnjak iz Belice

Nadopunjeno 24.12.2014 u 13 sati

Danas, oko 1.15 sati u Strelcu, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 30-godišnjak iz Belice, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i vidljivosti ceste. Zbog toga je izlaskom iz zavoja na ravnom dijelu ceste vozilom djelomično sišao na cestovnu bankinu gdje je izgubio nadzor nad upravljanjem vozilom, te u nastavku kretanja sišao izvan kolnika gdje je udario u betonsko-drvenu ogradu dvorišta, te u betonski stup električne mreže.

Dvorišna ograda nakon naleta automobila na adresi Strelec 11

Nakon prometne nesreće na mjesto događaja izašli su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Županijske bolnice Čakovec, koji su, nažalost, konstatirali da je 30-godišnji vozač osobnog automobila od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu prometne nesreće. O prometnoj nesreći podnijet će se posebno izvješće Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, priopćili su iz Policije.

Županijski centar 112 Čakovec oko 1.20 sati zaprimio je dojavu o slijetanju osobnog automobila s ceste u ogradu i banderu u Strelcu. Od zadobivenih ozljeda vozač osobnog vozila preminuo je na mjestu događaja. Prema neslužbenim informacijama kojima raspolažemo, radi se o 30-godišnjem I.B. iz Belice.

Iz Javno vatrogasne postaje Čakovec na intervenciju su ujutro izašla tri vatrogasca tehničkim vozilom. Kako bi došli do vozača, hidrauličkom napravom rezali su vrata smrskanog automobila. Brzina, loša vidljivost i skliska cesta uz ostale preduvjete samo su pogodovali ovome tragičnome događaju koji se nažalost desio u jutarnjim satima dan uoči Božića.

Nesreća se desila kod kućnog broja 11 u Strelcu

Više detalja o prometnoj nesreći nakon zaključenog očevida.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije