Hobby Hižica: Ideje za originalno umatanje poklona

>> Hobby Hižica: Ideje za originalno umatanje poklona

Svatko od nas voli pronaći barem jedan paketić ispod bora za sebe, koliko god poklon bio mali, bitno je da je od srca.

Za umatanje poklona nije potrebno odvajati puno novaca, već je odlična ideja da iskoristimo ono što imamo kod kuće.

Mi kreativci toga imamo u velikim količinama, raznih pečata, šablona, papirića, cvjetića, ukrasnih trakica, pa zašto ih onda ne iskoristiti i biti originalan.

Evo nekih odličnih, jednostavnih i ne preskupih ideja za umatanje poklona.

Potreban nam je običan pak papir u natur ili bijeloj boji, možemo koristiti i razne washi tape trake, boju za ploču, naljepnice s bojom za ploču, pečate, šablone, paste, trakice, špaga, ukoliko imate Sizzix Big Shot mašinu pokažite svoju kreativnost, iskoristite rezače i embossing nastavke za dekoriranje.

Ili zašto pak papir jednostavno ne bi premazali bojom za ploču i ispisali svoju Božićnu čestitku preko cijelog poklona. Omiljeni Gorjuss lik otisnite pečatom na bijeli papir, ubacite malo trakica, malo šljokica i originalan omot za Vašu djevojčicu gotov je u nekoliko minuta.


Washi tape dekorativne ljepljive trake, jedna su od omiljenih “stvarčica” svakog kreativca, jednostavno zalijepite željenu trakicu preko omota, dodajte mašnu ili cvijet od papira ..tko bi ovako umotanom poklonu mogao odoljeti.

Bit Božića je u obiteljskom druženju, sreći, ljubavi..pokloni su tu kao znak pažnje jedni prema drugima, poklon ne mora biti velik već mora biti darovan s ljubavlju.

Volite se, budite dobri jedni prema drugima, budite širokog srca za sve ljude oko Vas…

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije