WomanArt: Hohohooo Hvala Ti

LJUBAV. Dijelimo ljubav ovih dana, a ne mržnju. Stigli su nam dani kada najviše vremena i pažnje posvećujemo svojim najdražima. Obitelj je sve što imamo na ovom svijetu i kakva god ona bila ovih se dana ophodimo drugačije, vedrije i spokojno. Volimo se! Zaboravljamo na sve nedaće koje nam život svakodnevno donosi i okrećemo se ka ljepšim i vedrijim mislima u nadi da nam se približavaju bolja vremena. No ima onih, koji na žalost ili nemaju svoju obitelj ili su im članovi obitelji bolesni, gladni…tu stanem jer kad malo bolje razmislim danas je čovjek sretan ako ima dobro zdravlje i posao. Na žalost, na to ponekad zaboravimo i premalo cijenimo pa često lutamo u želji da steknemo nemoguće. Imaš auto, ti se pitaš -zakaj nemam avion, imaš svoj stan, a želiš vilu na moru uz obalu i da je tri koraka do pješčane plaže s tirkiznim morem, totalna osama, privatna jahta, helikopter, padobran, banana, čistačica, batler, frizerka, maserka, zgodan nabildan trener/ica i da ti je Obama frend.

Bolesni čovjek želi samo zdravlje, samo to i ništa drugo, dijete bez roditelja želi mamu i tatu, osoba bez prijatelja želi dobrog i iskrenog frenda, kompića, a ja želim jahtu. Želim li? Ehh kad malo bolje razmislim, NE, ne želim. Želim zdravlje, ne sebi, nego SVIMA na svijetu, svima jer to zaslužuju svi, ti, tvoja baka, Snjeguljica, Djed Mraz, krampus, ratni invalid, ratni zločinac, sva djeca ovog svijeta i svi odrasli ljudi. SVI.

Hvala
Ne želim te danas gnjavit s vježbanjem. Znam da kroz cijele godine daješ sve od sebe da kreneš, da ostaneš ili pak uredno vježbaš, pa ću te danas ostavit na miru. Božić je! Ovaj tjedan je poseban i želim dijelit ljubav svima, i tebi koja me voliš i tebi koja me ne voliš. Hvala ti na svemu, hvala što čitaš moje kolumne jer zbog tebe sam tu, zbog tebe ja postojim na ovom portalu i zbog tebe ja radim ono što najviše na svijetu volim raditi. Hvala najboljem portalu ikad koji mi je pružio ruku kad ostali nisu htjeli, eMedjimurje.hr volim vas! Hvala svim mojim vježbačima kojima često kažem –HVALA, a ne samo za Božić, jer zbog njih ja radim i postojim. Hvala vam još jednom. Hvala mojoj obitelji i svima koji me okružuju, moji prijatelji i njihovi prijatelji i od prijatelja prijatelji i izgubila sam se. Ugl. HVALA SVIMA!

Mir u svijetu
Prosinac je zaista divan mjesec jer samim ulaskom u zadnji mjesec u godini i paljenjem prve svijeće na našem vjenčiću u nama budi nadu, radost i veselje. Čekamo Isusovo rođenje i moj rođendan, no dobro ti moj rođendan ne čekaš al ja da. Volim ročkase, ne zato kaj sam onda zvijezda dana (jer to nisam, već kuharica i slastičarka i čistačica) nego zato kaj mi dođu svi moji nadraži koje volim najviše na svijetu i za koje bi dala sve. Za ovaj Božić (ne znam kak ti, al ja za Božić dajem sebi zadatak kakva želim bit, ne sljedeće godine nego zauvijek) sam zaželjela MIR U SVIJETU (ma ne, to je zaželjela misica) iako i ja želim mir u svijetu, ali moja prava želja je da prema svakom čovjeku kakav god on bio budem dobra i razumna.

Trening
Rekla sam sama sebi i tebi da te neću ovaj tjedan tjerat da vježbaš, ali…. znaš me, napravila sam nekoliko super vježbi za istezanje. To zato kaj se svi oko Božića izležavamo i ukočimo pa smatram da pet minuta na dan neće biti nikakav problem, a ti se nećeš ukočit kaj je zapravo super jer je! Samo pet minuta! Toliko traje.

Sretan Božić tebi, tvojoj obitelji i svim tvojim prijateljima. Ispod tvog bora neka ovih dana bude puno ljubavi. Hoohooohooooo
p.s. uzmi par minuta i pogledaj ova dva videa koji su nastali da potaknu što više ljudi na vježbanje.


U turskom sijedu radite fleksiju i ekstenziju trupa. Napravite 10 ponavljanja uz kontrolirano disanje. Duboki udah i izdah.



Bočna fleksija trupa. Zadržite nekoliko sekundi (30-40sek)pa promijenite stranu.



Spojite dlanove iza leđa te zadržite nekoliko sekundi.



Raširite i otvorite noge te spustite trup na jednu nogu i zadržite nekoliko sekundi.

Ovisno o vašoj fleksibilnosti, spustite trup prema podu na ravna leđa te isto zadržite položaj nekoliko sekundi.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije