Rukometaši Preloga osvojili međimurski kup

>> Rukometaši Preloga osvojili međimurski kup

U žustrom finalu međimurskog rukometnog kupa u kojemu nije nedostajalo crvenih kartona i isključenja od četiri minute Čakovec je poražen u dvorani Graditeljske škole od Preloga 28:32. Krenulo je izjednačeno i u 16. minuti je bilo 5:5.


U 26. minuti Čakovec ima prednost od 10:8 i tu prednost zadržava do poluvremena koje završava 12:10. U nastavku preokret Preloga koji u 47. minuti vodi 19:22. U toj minuti igrač Preloga dobiva četiri minute isključenja što Čakovec ne zna iskoristiti pa gosti i dalje vode s tri gola prednosti kod 22:25.


Čakovec se budu i već je u 54. minuti rezultat 25:25. Pet minuta prije kraja susreta je 26:27. Prelog odlazi na 26:29 i tu radi prednost koju domaćin više ne može sustići. Konačni rezultat je bio 28:32.

Nakon susreta trener Preloga Vladimir Belić rekao nam je da bi njegova ekipa već u utorak trebala odigrati međužupanijski kup susret s Ludbregom, što u trenutku razgovora još nije mogao potvrditi u želji da se taj susret odgodi za siječanj jer bi dobro došao kao priprema uoči nastavka prvoligaške sezone.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije