Aleksandar Puklavec predvodi školski sport

>> Aleksandar Puklavec prevodi školski sport

Održana je izborna skupština Saveza školskih športskih društava Međimurske županije. Od 38 članova bilo je prisutno njih 25. Dosadašnji predsjednik Anto Dragić zahvalio je svima na suradnji i naglasio da su u proteklom razdoblju uspjeli stabilizirati rad saveza organizacijski i financijski. Kao zahvalu za rad u minulom razdoblju Marin Horvat je Dragiću predao sliku, a dosadašnjeg predsjednika čeka i nagrada za životno djelo Hrvatskog saveza školskih športskih društava.



Jedini kandidat za predsjednika bio je Aleksandar Puklavec koji je jednoglasno izabran. Kako je do sada bio u Izvršnom odboru rekao je da je napravljen dobar temelj te da predstoji provođenje dosadašnjih projekata i provođenje novih. Naša županija je specifična u obuci neplivača u čemu prednjači pred ostalima.



U Izvršni odbor izabrani su Božidar Žegarac, Željka Podgorelec Sirc, Danijela Krobot, Dario Varga, Goran Kolarić iz osnovnih škola te iz srednjih škola Marko Možek, Tihomir Blažeka i Goran Karamarković. Nadzorni odbor čine Valentino Bašić, Dijana radek i Renato Ćuka.



Što se tiče aktualnih događanja dio natjecanja za ovu nastavnu godinu već je završen. Bilo je riječi o iskaznicama, mogućnostima odlaska učenika na VIP Snow Quenn Trophy ili PBZ Zagreb Indoors, a kao i prošlih godina plan je da se ode na skijanje 26. prosinca ili krajem siječnja.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije