U Murskom Središću 35 ekipa i 400 nogometaša

Nakon završetka natjecateljske polusezone mladi Rudarovi nogometaši nisu prestali sa svojim aktivnostima. Svoj rad i natjecanje preselili su u dvoranu. Učestvuju na turnirima, a ovaj vikend i sami su domaćini velikog međunarodnog malonogometnog turnira u kategorijama limača i mlađih pionira.

Turnir će se održati u dvorani OŠ Mursko Središće tijekom ovog vikenda. U dva dana na turniru će učestvovati 35 ekipa s oko 400 igrača iz Slovenije i Hrvatske.

Prvog dana turnira u subotu učestvovat će 19 ekipa u kategoriji U-10 limači s početkom u 10 sati.
U – 10: Mura /M.Sobota/, Zavrč, Turnišće, Ljutomer, Martijanci, Nafta /Lendava/, Ivanić Grad, Međimurje /Čakovec/, Sloga, Polet /SmnM/, Sokol,Strahoninec, Spartak, Zelenko, Omladinac /NSR/ i domaćin Rudar.

U nedjelju drugog dana turnira na redu su mlađi pioniri kategorije U-12 . Turnir počinje u 9 sati ujutro i traje cijeli dan. U toj kategoriji natječe se 16 ekipa.
U – 12: Mura M. Sobota, Zavrč, Ljutomer, Martijanci, Ivanić Grad, Varteks-Fotex, Međimurje, Sloga, Polet, Spartak, Strahoninec, Rudar.

Iz Nogometne škole Rudar sve vas pozivaju da se odazovete na ovaj sportski događaj te da na taj način pomognete i pokažete mladim nogometašima da podržavate njihov sportski zdravi život. Ulaznice je simboličnih 10 kuna i cijeli prikupljeni iznos ide za daljnji razvoj Škole nogometa Rudar. Svi ste dobrodošli i pomognite mladim Rudarovcima svojim navijanjem.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije