Sportski vikend: Centrometal na završnici kupa u Rovinju

Odbojkaši Centrometala sudjelovat će na završnici kupa Hrvatske koja će se u petak i subotu odigrati u Rovinju. Centrometal će u polufinalu igrati protiv vodeće momčadi lige i protiv aktualnog prvaka iz Kaštele. U dosadašnjem dijelu lige Dalmatinci imaju svega jedan poraz, ali upravo protiv Centrometala. Prije mjesec i pol dana u Nedelišću je bilo 3:1 za Međimurce. Susret se igra u petak od 15:00 sati.

U 2. ligi odbojkašice Čakovca u nedjelju u 15:30 sati dočekuju drugu ekipu Varaždina, a Kaštel u 13:00 sati gostuje kod Vrbovca.

U subotu s početkom u 18:00 sati u dvorani GOC na rasporedu je susret finala rukometnog kupa Međimurja u kojem Čakovec, sudionik 3. Hrvatske rukometne lige dočekuje ekipu Preloga, sudionika prve Hrvatske rukometne lige.

U košarkaškoj A – 2 ligi Čakovec gostuje kod Grafičara, a Međimujre kod Podravca. U C ligi u subotu u 15:00 sati igraju Kotoriba – Petrijanec, u 18:00 sati Dubravčan – Međimurje Globetka te u 20:15 Prelog – Nedelišće. U nedjelju u 17:00 sati Donji Kraljevec gostuje kod Vinice.

U subotu od 9:30 sati Šahovsko društvo Međimurje organizira1. memorijalni brzopotezni turnir Mašan Sredanović.

Međimurski stolnoteniski savez i Stolnoteniski klub Kos-Kotoriba u subotu u dvorani Osnovne škole u Kotoribi organiziraju tradicionalni Božićni turnir za kadetske kategorije. Početak je u 9:30 sati, a igrat će se kategorije limača i limačica, najmlađih kadeta i najmlađih kadetkinja, mlađih kadeta i mlađih te kadeta i kadetkinja.

Ovog vikenda nastavlja se Hrvatska liga zračnim oružjem. Treće kolo “A” lige održat će se u Osijeku dok će se “B” liga održati u Karlovcu, Čakovcu i Zagrebu. Treće kolo “A” lige u Osijeku će ujedno biti i 3. izborno natjecanje za EP u Arnhemu. U subotu u 9:30 sati prvi će nastupiti seniori Zelenbora, a nakon njih u 11:20 i seniorke Zelenbora. Finala koja su ujedno i Trofej Osijeka počinju u 12:30 za seniore i 13:30 za seniorke. Alzas u gađanju pištoljem počinje u 14:50 sati, a finale i Trofej Osijeka počinje u 17:30 sati. Treće klo 1. B lige 10 m puška / pištolj održava se u nedjelju u Čakovcu. Natjecanje pištoljem počinje u 9:15 sati, puška muškarci počinje u 11:00 sati u puška žene u 12:45 sati.

Prvenstvo Hrvatske u kuglanju u parovima održat će se u Čakovcu na kuglani Mladost u nedjelju. Svečano otvaranje je u 9:15 sati. Parovi koji sudjeluju dolaze iz klubova: Lepoglava, Bjelovar, Kupa Ozalj, Grmoščica Zagreb, Medvešćak 1958 Rijeka, Crikvenica, Goranin Delnice, Kandit Osijek, Mertojak Split, Zadar, Medvešćak Zagreb te domaćin Željezničar Čakovec koji ima nastup predviđen u 18:10 sati. Proglašenje pobjednika i podjela odličja je nakon završetka igre zadnjih parova koji počinju u 19:15 sati.

Ovaj vikend NK Rudar Mursko Središće domaćin je velikog međunarodnog malonogometnog turnira u kategorijama limača i mlađih pionira. Turnir će se održati u dvorani OŠ Mursko Središće. U dva dana na turniru će učestvovati 35 ekipa s oko 400 igrača iz Slovenije i Hrvatske.

NK Mladost Komet Prelog organizira Božićni malonogometni turnir “Mladost Komet 2014” koji će se održati tijekom vikenda u školskoj sportskoj dvorani OŠ Prelog. Turnir će se odigrati u dvije uzrasne kategorije i to subota U-17 (igrači rođeni 1997. i mlađi) te nedjelja U-15 (igrači rođeni 1999. i mlađi).

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije