Za 28 djece do kraja školske godine osiguran topli obrok

Humanitarna udruga Portal dobrote poznata je po inicijativi “Kruh za poslije“, u kojoj uz uobičajenu kupnju u svojoj lokalnoj pekarnici možete uplatiti kruh za nekoga tko si to ne može priuštiti.

Ova uspješna akcija proširila se čak i izvan granica Hrvatske, i to na susjedne BiH, Sloveniju, Crnu Goru, Srbiju te Slovačku. – Sve do kraja prosinca traje akcija “Da nijedno dijete u Hrvatskoj ne bude gladno“. Cilj nam je pomoći onim skupinama djece koja nisu u programu socijalne skrbi zato što im roditelji rade, ali mjesecima ne primaju plaću, pod ovrhama su, iz mnogočlanih su obitelji s malim primanjima – poručila je Sanja Bijonda.

Do sada je prikupljeno oko 23000 kn (putem telefona i uplata na račun) što je dovoljno za 3500 obroka, a to je otprilike za 28 djece osiguran topli obrok do kraja školske godine. Akciji su se odazvali građani iz RH i inozemstva, osobe iz javnog života, umjetnici, sportaši, časne sestre, poduzeća…

Donirati se može na žiro račun Erste banke IBAN HR5924020061500035096 ili pozivom na humanitarni telefon 060 944 944 (cijena poziva 6,25 kuna s uključenim pdv-om).

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije