Zrinka Janković u jesenskom makeoveru uz Fenix, Upim i Shoebox

>> Zrinka Janković u jesenskom makeoveru uz Fenix, Upim i Shoebox

Zadnja kandidatkinja jesenskog makeovera ovog tjedna bila je prelijepa 18-godišnjakinja Zrinka Janković. Čakovčanka se na makeover prijavila na nagovor sestrične, po prirodi je znatiželjna te joj je prijava bila izazov. – Spremna sam za novi look – rekla nam je prilikom upoznavanja simpatična mlada dama.

Zrinka nas je svojim svježim izgledom i prirodnom ljepotom oduševila već na početku dana te smo se zajedno sa njom radovali transformaciji njenog izgleda!

Korak po korak do novog izgleda uz frizerski salon Fenix, talijanski modni brend Upim i ShoeBox zabilježilo je naš fotograf fotografijom i video materijalom!

Makeover smo započeli u frizerskom salonu Fenix iz Čakovca.

Jasmina Smrtić iz frizerskog salona Fenix koji se nalazi u sklopu Kauflanda u Čakovcu, opisala nam je korak po korak kako smo stigli do nove Zrinkine frizure:

Zrinkina kosa je bila prirodno smeđe boje, ravno ošišana. Dogovor je bio posvijetliti vrhove i stepenasto ošišati kosu. Ombre je jedan od najpopularnijih trendova prošle, ali i ove godine. Ovo je specifična tehnika bojenja kose koja je razvijena za žene koje nisu stizale bojati svoj izrast tamne kose te su s vremenom postizale taj kontrastni efekt. Kosu smo minimalno tretirali, posvijetlili smo vrhove kose s Keune blond bojom. Stepenasto šišanje smanjuje težinu kose i stoga je idealna za gustu kosu kakvu ima i Zrinka te smo se odlučili da joj kosu skratimo stepenasto.

Zrinkina kosa je na kraju izgledala prirodno, a osobito na stepenasto ošišanoj kosi. Ombre tehnikom s tamnijom prirodnom kosom na vrhu i svjetlijim pramenovima kosi smo dodali dodatan volumen.

Na kraju smo kosu stilizirali figarom te time dobili lijepu valovitu frizuru i naglasili Ombre pramenove.


Frizuru radile frizerke Jasmina Smrtić, Martina Trupković, Jelena Kozar i Karmen Novak


Zrinki je make-up nanesen dok je frizura bila fiksirana. Jasmina Smrtić se pobrinula i za šminku naše zgodne kandidatkinje. Savršeni smokey eyes idealan je za večernje, ali i dnevne prilike. Ovaj trend koji nikada ne umire u trenu može transformirati vaš izgled, naglasiti oči, ali i promijeniti njihov oblik.

– Podloga je lagana, koristila sam samo primer i puder, a oči smo istaknuli laganijim smokey eyes make-upom. Na obraze sam nanijela rumenilo boje breskve, a na usnice nježno sjajilo. Prije nanošenja sjenila nanijeli smo bazno sjenilo i temeljnu boju te smo time osigurali postojanost smokey eyesa tijekom cijeloga dana. Svjetlije sjenilo nanesli smo na unutrašnjost i početak oka, a tamnije preko olovke za oči te na pregib kapka. Uz sam rub trepavica nanosili smo crni tuš za oči. Na kraju smo nanosili nekoliko slojeva maskare za oči te su time Zrinkine trepavice izgledale guste i tamne. Osnovno pravilo kod makeup-a je istaknuti oči ili usne, nikad oboje. U slučaju smokey eyesa oči su u prvom planu te smo na Zrinkine usne stavili sjajilo u nježnoružičastoj nijansi – opisala je Jamina Smrtić cijeli make-up u par koraka.

U samo nekoliko sati naša posljednja kandidatkinja zablistala je u punom sjaju te spretno pozirala svoj novi look našem fotografu

Nakon fotografiranja krenuli smo prema Lumini centru u potragu za vrhunskim komadima odjeće robne kuće Upim i idealnom obućom iz velike ponude ShoeBox-a.

Na ulazu u Upim dočekale su nas vedre prodavačice koje su Zrinki pripremile nekoliko odjevnih kombinacija. Uz malo truda i nekoliko savjeta Zrinka je zabljesnula u potpuno novom stylingu!

Crne svečane hlače, petrolej zelena košulja i crna pismo torba idealna je odjevna kombinacija sa ženskog odjela u Upimu.

Crne hlače za svečane prilike idealno su naglasile lijepu figuru Zrinke. Moderne capri crne hlače ravnog kroja na peglu uvijek su u nekom obliku u modi. Ovakve capri hlače do gležnja pristaju uz raznorazne kombinacije.

Petrojel zelena košulja je bio Zrinkin odabir na pri pogled. Svilena košulja strukiranog kroja sa šljokicama na kragni može se dobro kombinirati uz suknje no naša kandidatkinja se odlučila za kombinaciju košulje uz svečane crne hlače. Prekrasna košulja petrolej boje glatkog i svilenkastog materijala dobro stoje većini žena, a može se nositi u opuštenim, poslovnim i u svečanim prilikama.

Zrinka je svečanu modnu kombinaciju capri crnih hlača i petrolej košulje naglasila crnom kožnom pismo torbicom s metalnim zakovicama. Svjetski trendovi nalažu kako su velike torbe već odavno prošlost glavnu ulogu u slučaju modnih dodataka preuzele su mini torbe, kakve možete kupiti i u Upim trgovini u Luminiji.

Jako sam zadovoljna i ispalo je sve i bolje od očekivanog– kazala je Zrinka u Upimu

Kada je u pitanju obnavljanje jesenske garderobe neizostavne u modnoj slagalici su nove cipele stoga smo s našom kandidatkinjom krenuli po novi par cipela!

U ugodnom ambijentu ShoeBoxa, simpatična mlada dama je uz pomoć ljubaznih prodavačica odabrala sjajne cipele za svečanu odjevnu kombinaciju.

Crne kožne gležnjače na petu sa zakovicama naglasile su Zrinkinu profinjenost i ljepotu! Gležnjače možete nositi uz svaki odjevni komad – od traperica, hlača s uzorkom, tajica, preko dugih suknji do minica.

Ako vam je stari par dotrajao, dosadio ili ste im sve do sada odolijevali, požurite do ShoeBox po novi par gležnjača! Ženstvenu kombinacija hlača i košulje uz crne gležnjače oduševila je prelijepu mladu damu, a moramo priznati da je i nas ugodno iznenadio novi look na kraju dana!

Zrinka je zabljesnula u novom izgledu te je zadovoljno pozirala našem fotografu!

Nakon što su se malo slegnuli dojmovi, Zrinka nam se javila i zadovoljno nam rekla – “Mama mi je oduševljena, a prijatelji mi isto vele da je super! Meni je bilo zabavno bilo danas, brzo je prošlo vrijeme, prekrasno popodne i novo iskustvo! “

U video materijalu pogledajte kako smo proveli dana s posljednjom kandidatkinjom jesenskog makeovera

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije