Moguće je prijaviti štete od teretnog prometa kroz Mursko Središće

Na svojoj 70. sjednici Kolegij gradonačelnika Grada Mursko Središće, kojem je predsjedao gradonačelnik Dražen Srpak, na osnovu mnogih pritužbi odlučio je pozvati stanovnike Ulice Josipa Broza Tita u Murskom Središću, koji na svojim kućama imaju oštećenja nastalih zbog velikog teretnog prometa, da se jave u Upravi grada kod pročelnika Ureda grada Miljenka Štefanića radi evidentiranja šteta.

Popis evidentiranih šteta biti će proslijeđen upravitelju državne ceste D 209 u poduzeću Hrvatske ceste na daljnje postupanje. Ovom prigodom gradonačelnik Srpak, zahvalio je Hrvatskim cestama na već poduzetim radnjama u cilju povećanja sigurnosti u prometu na način ograničavanje brzine kretanja na 40 kilometara na sat, te financiranjem postavljanja stupića za sprečavanje protupropisnog parkiranja u središtu grada.

Kolegij upućuje poziv osobama koje su voljne raditi u ekipi za ukop na groblju u Murskom Središću, da se prijave referentu za graditeljstvo Antunu Šimuniću, radi konkretnog dogovora. Caritasu Varaždinske biskupije, točnije Dnevnom boravku “Dr.Antun Bogdan” u Čakovcu grad dodjeljuje jednokratnu novčanu pomoć od 1.000 kuna. Isto toliko novca dobiti će UDVDR ogranak Mursko Središće za kupnju trenirki.

Za potrebe održavanja kulturnih i zabavnih priredbi u Križovcu kolegij odobrava nabavku prijenosnog razglasa. Voditeljica Odjela za financije i proračun Marija Kraljić, kolegiju je predstavila prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama gradskog proračuna za 2014. godinu, koji će biti Gradskom vijeću dostavljen na razmatranje usvajanje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije