Adventski sajam u OŠ Ivanovec

>> Adventski sajam u OŠ Ivanovec

Nakon zanimljivih radionica na kojima su učenici i učitelji u suradnji s roditeljima izrađivali adventske vjenčiće i ukrase od zlatoveza, pod stručnim vodstvom učiteljica iz kemije i biologije pripremili prirodnu kozmetiku i čajeve, a vrijedni roditelji ispekli i donirali kolače, uoči prve adventske nedjelje, u OŠ Ivanovec održan je adventski sajam.

Prije samog sajma mali je zbor otpjevao dvije skladbe za koje ih je pripremio vjeroučitelj Hrvoje Živković. Dodijeljene su nagrade za najbolje u literarnom i fotografskom natječaju s temom Ljubav koji je organizirala knjižničarka Tanja Radiković povodom Mjeseca hrvatske knjige. Treću je nagradu osvojio učenik 3.a razreda Filip Merdanović, drugu Franjo Kranjčec iz 3.b razreda a najljepše je ljubav u svojoj pjesmi opisala Josipa Petrović također iz 3.b razreda. Fotografije su prikazivale ljubav, ali u prenesenom značenju. Treću je nagradu osvojila Leona Vražić, drugu Lidija Pintarić a najbolju metaforu ljubavi fotografijom je prikazala Adella Pancer. Sve tri nagrade otišle su u 6.b razred. Atmosferu na kraju ove male svečanosti podigli su učenici sedmih i osmih razreda otplesavši western polku. Ples je s učenicima također uvježbao vjeroučitelj Hrvoje.

Sajam je bio dobro posjećen. Prihod od sajma rasporedit će se za djecu štićenike Caritasovog dječjeg boravka Dr.Antun Bogdan u Čakovcu i za potrebe opremanja škole nastavnim sredstvima i pomagalima.

Preporučeno
Najnovije