WomanArt: Up, up… push up

Totalno sam sportski tip, iako moram priznati kao žena obožavam modu, prvenstveno sam slaba na štikle. Dobre štikle! U visokim potpeticama osjećam se sigurno i lijepo sama sebi, pa još kada sve to skombiniram s uskim trapkama i kožnom jaknicom imam filing da sam barem deset godina mlađa, a nisam, neee nisam – ponavljam sama sebi! Kako godine lete, to je prestrašno i jakooo okrutno, pa nedavno sam imala dvadeset, sada već debelo kročim u tridesetima i sva se raspekmezim kada dobijem (za mene) pozitivan kompliment (osobito od žena) da izgledam mlađe, a znamo, mlađe je slađe. Onda mi treba čekić da se lupim po glavi, pa čekaj malo, s dvadeset sam izgledala – a tak tak, ne baš nekaj, a sada s trideset zračim nekom energijom i pozitivom više nego ikada u životu.

Više volim sebe, više se cijenim i više dajem pa tako više i dobivam, više volim sve oko sebe i one koji me okružuju i u svima pronalazim nešto lijepo, a sve što je ružno ostavljam nekom drugom. Pa onda na kraju zaključim, ma je..š dvadesete, welcome tri banke i neš sitno, nije vanjska ljepota sve, mozak je najvažniji + zdravlje! No dobro, da se vratim na temu dana, a to je moda i mi, žene, pomalo bedaste kad je u pitanju – kako dugooo ostati mlade i lijepe?! Kako? Kako? E pa vrlo lako, postani rob! Robujemo nekim ludim trikovima, a ionak nije da smo tada nešto drugačije, ali zašto? – pa zato, tak, jer to svi rade pa ću i ja, to je sada cool!

Push up (pazi sad) čarape???

Jedan dan pričam ja s curkama o tome kako je dobro vježbati, kako i zašto vježbanje pomlađuje te trikove kojima možeš ostati dugo lijep i mlad. I jedna od tih divnih cura veselo uzvikne –hej imam push up čarape koje podižu i oblikuju stražnjicu! Šok za mene – kaj? i to postoji, a kad ono, koju god ženu sam pitala, sve znaju i sve ih nose, VEĆ MJESECIMA!!! Ja nemam pojma o tome.

Kako god, moram priznati da nisam spavala tu noć jer slike koje su se nizale u mojoj glavi bile su vrlo uznemirujuće, pa u kaj nas žele pretvoriti? U savršenu ženu? Kakva je to savršena žena? Zašto muškarci ne nose takve čarape, kaj oni imaju savršene stražnjice ili su oni lijepi takvi kakvi jesu, svi redom manekeni! Rođeni za savršenstvo! Zašto se oni ne bave glupostima kao što to radimo mi žene? Pa naravno mi smo njima lijepe i bez tih čarapa, lijepe smo im bez šminke i svih tih parada zbog kojih se mučimo, a sve to – zabezvezevezeveze. Pa zbog koga se onda mi lickamo? Tko nas hrani glupostima i prodaje maglu? U što ćemo se pretvoriti ako se ovo nastavi?

Ispada da su muškarci realniji nego što smo mi žene jer oni ne padaju na takve bedastoće. Mi bi i bubreg prodale da izgledamo kao top model iz cosma – al preko noći, bez imalo muke i da nam netko garantira da ćemo se probuditi s punijim usnama, čvrstim i lijepim grudima, podignutom stražnjicom, izduženim nogama, pazi sad – lagano mišičava po cijelom tijelu + six pack (nemoguće) s gustim i duuugim trepavicama, japanskim obrvama, orijentalnih očiju boje zeleno-plave s kombinacijom smeđe u tonovima mrtvog mora?, mediteranskim tenom, njegovanim noktićima i ako može da se svaki tjedan probudim s novim i ljepšim, gusta, njegovana i duga kosa u boji koju inače nikada ne možemo dobiti baš zbog pigmenta, a mi želimo baš tu boju, OD UVIJEK!, ako sada imaš kovrčavu kosu onda se želiš probudit s ravnom i obrnuto, afrički nožni prsti (ovo zadnje sam izmislila, al fakat samo ovo zadnje, znam, ak si muško NE VJERUJEŠ U TO ŠTO ČITAŠ)….

Nokti, kosa, trepavice, obrve, gaće koje smanje obujam i zategnu struk, push up grudnjak i čarape i onda si u svim tim dijelovima zategnuta i lijepa, a kaj je s rukama i nadlaktičnim zastavicama? Ahh da, postoje trikovi (i to sam čula u razgovoru s jednom klijenticom) s kojima su ti ruke tanje – važan je položaj ruke, ne smiješ ju stisnut uz trup jer se onda sve razlije! Ha?

Pa zar nije lakše da svakodnevno vježbaš i oblikuješ svoje tijelo u jedno skladno i zategnuto iz onog svog kalupa u kojem se mučiš? Uostalom, kako ti dolaziš na plažu? U kombinezonu? A sunčanje, plivanje? Ma da, tam te nitko ne zna pa se možeš razlijati po pijesku, nabit sunčane naočale i glumit nevidljivu! I onda se vratiš s mora, nabaciš nove nokte, kosu (ekstenzije), trepavice, push up grudnjak u kojem ti grudi izgledaju tri broja veće jer je to “turbo big” i košta malo više, al se isplati, ima ga frendica pa ću i ja i nove senzacionalne čarape koje podižu stražnjicu!!!

Vježbanje??

Pa zar nije lakše da svakodnevno vježbaš i da uživaš u tome, u rezultatima, u svojem tijelu i na kraju kad se skineš izgledaš – amazing i poželiš svima pokazati kako dobro izgledaš pa šetaš gradom u uskim i pripijenim tajicama dok se tvoje duge i lijepe noge i čvrsta stražnjica hvale – da, to sam ja, prava ja, s porukom – I do squat!!

p.s. i ja volim noktiće, kosicu i sve te trikove u kojima izgledam bolje i to me usrećuje, ali brate baci up, up push up čarape i vježbaj! Rezultati su odlični i vrijedi svake sekunde provedene na treningu. I zapamti lijepa iznutra, lijepa izvana, a to znači da ako si lijepa i sretna iznutra, onda sam sigurna da si i izvana!

Budi mi lijepa, dobra, pametna i zdrava, baš onakva kakva ti to i jesi! Voli sebe i svoje tijelo i ne brini oko sitnica i celulita jer ga imam i ja, soo what, life is beautiful s celulitom i bez njega!


Vježbe kojima ćete oblikovati i ojačati stražnjicu, uz dobar stari čučanj i iskorak preporučujem vam još četiri vježbe za zdjelicu i noge!



Podizanje zdjelice u rameni most.



Podizanje zdjelice u rameni most s pruženom nogom.


Zanoženje cijelom dužinom noge.



Zanoženje na pogrčenu nogu.


Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije