Karlo Levanić hat – trickom potopio Slogu u Čakovcu, petica Slobode

>> Karlo Levanić hat – trickom potopio Slogu u Čakovcu

U jutarnjem susretu Međužupanijske nogomete lige Čakovec – Varaždin Sloga je u Čakovcu poražena od Pušćina 0:3. Poluvrijeme je bilo 0:1, a gol je zabio Karlo Levanić u 23. minuti. U nastavku susreta dominacija Sloge i prilike, tresla se i prečka, vratar Dejan Kolar sve je branio i rezultat se ne mijenja do 70. minute kada Levanić zabija svoj drugi gol.



Moramo istaknuti vratara Pušćina Kolara koji je obranio niz teških udaraca, a mi izdvajamo onaj iz slobodnog udarca.


Pri kraju susreta kazneni udarac za goste, opet je strijelac Levanić koji hat – trickom postavlja konačni rezultat 0:3.


Nakon susreta trener Pušćina Dejan Car je rekao: “Spremali smo se na tvrdu utakmicu gdje smo napravili dupli blok u fazi obrane. Dok smo osvajali loptu bili smo konkretniji i opasniji, a plod toga su tri gola. U cijeloj polusezoni imali smo problema u završnici, znao sam da će kad tad plodovi ulaženja u šanse uroditi plodom. To se poklopilo danas da smo zabili tri gola.”



O jesenskoj polusezoni Pušćina Car dodaje: “Dok smo ulazili u ovu ligu postavili smo si cilj, a to je ostanak u ligi. Došli smo u ligu kao najslabije plasirana ekipa. Za sada se dobro držimo i pokušavamo u svakom segmentu od organizacije do taktičkih planova još više napredovati. Još ćemo napraviti jedan trening da završimo polusezonu. Plan priprema se bazira da počnemo šest tjedana prije, Prvenstvo počinje 7./8. ožujka, a mi smo prvo kolo slobodni. Počet ćemo s pripremama početkom veljače.”



Trener Sloge Danijel Štefulj: “Na žalost izgubili smo utakmicu koju po meni nismo trebali izgubiti. Imali smo više lopte u posjedu, igrali smo kvalitetnije i bolje, ali opet nam se događaju greške koje se ne smiju događati i kod prvog gola i kod drugog gola. Dobili smo dva gola iz naše greške ni iz čega. Oni su dva puta pucali u okvir gola i zabili su dva gola. Moramo na proljeće kranuti po bodove jer nedostaje nam puno bodova jer smo prokockali dosta toga. Na kraju sezone moram biti koliko – toliko zadovoljan, ali opet kažem imamo premalo bodova i moramo pojačati konkurenciju na proljeće. Ostat ćemo i dalje u trenažnom procesu dva puta tjedno u dvorani da ekipa bude na okupu. S pripremama krećemo oko 15. siječnja.”

Sloboda iz Slakovca protutnjala je Kučanom Donjim slavivši 5:0. Ovom pobjedom Sloboda je polusezonu završila na 2. mjestu iza Nedelišća i ispred Rudara. Tri gola zabio je Patrik Hergotić (’16, ’45 – 11m i ’73) te po jedan Tomislav Katanec (’20) i Denis Srnec (’90).

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije