Nedelišće pobjedom potvrdilo naslov jesenskog prvaka

>> Nedelišće pobjedom potvrdilo naslov jesenskog prvaka

Po prohladnom i maglovitom vremenu odigrane su utakmice posljednjeg jesenskog kola Međužupanijske nogometne lige Čakovec – Varaždin. Jesenski prvak Nedelišće pobijedio je Graničar iz Kotoribe 3:1. Gosti su poveli iz kaznenog udarca u 12. minuti, a strijelac je bio Boris Čižmešija. Na 1:1 vraća Goran Međumurac u 23. minuti i to je rezultat poluvremena. U drugom dijelu u 58. minuti nakon ubačaja gol zabija Jurica Vručina za 2:1.

Jurica Vručina šalje loptu u mrežu za 2:1


Goran Međumurac je zabio svoj drugi gol u 72. minuti nakon što se riješio svih svojih čuvara i iskosa je efektno pogodio suprotni kut za 3:1. Na kraju susreta koji je odigran pred 300 gledatelja pljesak za ekipu Nedelišća za naslov jesenskog prvaka.

Trener Nedelišća Damir Maretić nakon susreta nam je rekao: “Zasluženo smo jesenski prvaci. Govorio sam od početka da imamo najkvalitetnije igrače i to je pokazao i sam rezultat. Što se tiče današnje utakmice zasluženo smo pobijedili. Dobro smo krenuli, propustili smo dva zicera i iza toga smo primili nesmotreni gol iz naše greške. Mogli su nas kazniti i drugim golom kada su pogodili stativu, međutim ukupno gledajuči imali smo više šansi i zasluženo pobijedili. Čestitam Graničaru na fer igri.” O jesenskom naslovu Maretić dodaje: “Igrali smo najvalitetniji nogomet. Pred kraj smo počeli malo padati, no pobjedama nad Slobodom i Graničarom smo se vratili i mislim da smo stvarno pokazali da smo s pravom tu gdje jesmo. Ciljamo na županijski kup. Na žalost igramo s Međimurjem, ali mislim da možemo proći i to. Pred nama je zimski prijelazni rok, s nekim igračima smo dogovorili suradnju samo za polusezonu, no mislim da će uprava smoći snage da ih zadrži.”

O eventualnom odlasku u viši rang, ako Nedelišće i na kraju budr prvo, Maretić je rekao: “Budemo li prvi igrat ćemo kvalifikacije i nadam se da ćemo se plasirati u viši rang. Međutim, sve zavisi od financija, to je tako danas. Uprava o tome mora razmišljati, a ja kao trener samo na ekipu. Moram reći za ovu Međužupanijsku ligu da je pogođena liga, ima puno publike i dosta je derbija pa je zadovoljstvo još i veće.”



Na klupi Kotoripčana je bio Danijel Fundak koji nam je rekao: “Zaslužena pobjeda Nedelišća. Mi smo smo zadnji dio prvenstva odigrali nešto lošije zbog ozljeda igrača i obaveza na poslu. Nismo baš dobro završili jesen i ovih zadnjih četiri utakmice, ali na kraju krajeva kako smo se ekipirali na kraju moramo biti zadovoljni ostvarenim.”

U Murskom Središću Rudar je deklasirao Novi Marof 5:0. Boris Vurušić načeo je goste u 44. minuti, a u drugom poluvremenu strijelci su bili Luka Čalopa ’63, Filip Novak ’76, Marko Šoltić ’78 i Dario Šoltić ’86.

Petica Rudara za kraj polusezone


Centrometal je u Macincu pobijedio 2:0 Naprijed golovima Marijana Dumančića u 67. minuti i Zvonimira Panića u 89. minuti.

Mladost Komet Prelog slavio je u Ivancu kod Ivančice 1:3. Poluvrijeme je bilo 0:2 s golovima Nikole Bukala ’40 i kapetana Davora Balenta u ’43. U drugom dijeli strijelac je bio Dino Bukal ’60.

U nedjelju u 10:00 sati igraju Sloga Čakovec – Pušćine i u 14:00 sati Zelengaj – Sloboda.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije