Mladi rukometaši Čakovca bolji od Daruvara i Garešnice

Ekipa MRK “Čakovec” u sklopu 4. kruga regionalne rukometne lige sjever gostovala je u Prelogu gdje je odmjerila snage s ekipama iz Daruvara i Garešnice.

U prvoj utakmici savladan je RK “Daruvar” rezultatom 34:7 (18:2), a potom i RK “Garešnica” rezultatom 25:19 (11:9). Ovaj put ne treba nikog posebno istaknuti jer su svi odigrali odlično, ali treba spomenuti da je ekipa RK “Garešnice” do sada bila neporažena s maksimalnim učinkom i ovo im je prvi prvenstveni poraz.

Za MRK “Čakovec” pod vodstvom trenera Davora Varge nastupali su: Karlo Polanec, Ante Žibek 5, Antonio Bogojević 2, Luka Micek 4, Noah Novak , Tin Tompić 5, Ilan Mislović 4, David Kovačić 2, Niko Dering 4, Marco Krauthaker, Josip Zlatarek , Lovro Braniša 3, Lovro Vincek 3, Jan Kos 6, Fran Golubić 5, Rian Islami 5, Leo Srebrnjak 6, Petar Ovčar.

Sljedeći 5. krug igra se za dva tjedna u Vidovcu, a protivnici će biti RK “Vidovec” i RK “Marof”.

Najava vikend aktivnosti kluba

Seniori kluba u sklopu 9., posljednjeg ovogodišnjeg kola 3. HRL Sjever u petak gostuju kod RK Concordia Lepoglava i očekuje se nastavak pobjedničkog niza.

Mlađi kadeti kluba u četvrtak gostuju u Prelogu gdje će s vršnjacima odigrati međusobni susret u sklopu I. HMKRL, dok su u subotu u dvorani GOC s početkom u 11:00 sati domaćini 3. kruga natjecanja gdje će snage odmjeriti s ekipama RK San Sport Čakovec i RK Varaždin.

Dječaci “B”, generacija rođena 2004./2005. godine u sklopu 4. kola regionalne lige za vikend gostuje u Koprivnici.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije