U prosincu Severina i Saša Matić zajedno u Areni Varaždin!

Tipomarketing nakon niza odličnih koncerata u Arenu Varaždin 19. prosinca od 20 sati dovodi dvojac koji je nedavno lansirao hit pjesmu koja je pri samom vrhu slušanosti nacionalnih radiopostaja! Naravno, riječ je o Severini i Saši Matiću i njihovom hitu More tuge.

Nakon lansiranja hita, ovo će biti prvi zajednički koncert Severine i Saše Matića koji je Tipomarketing uspio izlobirati da bude upravo u našoj regiji i to u najvećoj dvorani – Areni Varaždin!

Nagađanja o koncertu već su dulje vrijeme u javnosti, a sad donosimo i datum te pretprodajna mjesta na kojima već sada možete osigurati svoju ulaznicu za nezaobilazan koncert prosinca u kojem će obožavatelje ovo dvoje glazbenika počastiti koncertom s preko tri i pol sata trajanja.

Pretprodaja ulaznica: Varaždin – Rock art caffe, Barfly, Caffe bar Timeout, Suvenirnica Varaždinskih vijesti, Ivanec: Caffe bar Space, Ludbreg: Peoples bar, Novi Marof: Caffe bar Inn, Čakovec: Caffe bar Arcus, Caffe bar Paladin, Prelog: City bar, Mursko Središće: Pizzeria Vuri, Palovec: Domino bar, sustav Eventim.hr.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije