Karatisti Male Subotice slavili u Križevcima

Karatisti Male Subotice nastupili su na jakom natjecanju u Križevcima open 2014. Na natjecanju je sudjelovalo 425 natjecatelja iz 47 klubova hrvatske i susjednih nam zemalja. Od karatista Male Subotice puno se očekivalo, osvojeno je 13 medalja. Najbolji smo bili u 5 kategorija gdje smo kući ponijeli zlata, također u 5 kategorija smo bili srebrni te u 3 kategorije brončani.

Najbolji su bili: Filip Novak u juniorima -68kg, Mihael Sirc u učenicima +46kg, Dominik Murković u učenicima -34kg, Sara Novak u učenicama -32 te Ema Marčec u mlađim učenicama -28kg.

Srebra su kući ponijeli: Žankarlo Krnjak u mlađim učenicima – 30kg, Luka Sokač u mlađim učenicima -34kg, Timo Vlahek u učenicima -34kg te Nika Žerjav koja je kući ponijela 2 srebra u kategoriji učenica -32kg i mlađim učenicama -36kg.

Bronce su osvojili: Filip Novak u otvorenoj kategoriji juniora, Hugo Jurčec u kategoriji mlađih kadeta – 48 kg te Sven Strahija u kategoriji mlađih učenika – 30kg.

Na natjecanju su sudjelovali i drugi natjecatelji koji nisu stigli do odličja. Nino Blagus, Dilan Krnjak, Maria Murković, Luka Tot, Patrik Vranović i Ana Filipović.

Natjecatelje su pratili: Darko Novak, Filip Novak i Tomislav Magdalenić. Hvala na podršci roditeljima koji su također pratili djecu te se međusobno družili.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije