Đurđa Sović u jesenskom makeoveru uz Studio ljepote Lara, Upim i ShoeBox!

>> Đurđa Sović u jesenskom makeoveru uz Studio ljepote Lara, Upim i ShoeBox!

Zakoračili smo u drugi tjedan jesenskog makeovera. Ovog kišnog ponedjeljka na red je došla Đurđa Sović. Najstarija kandidatkinja dočekala nas je vedra i nasmijana na dogovorenom mjestu, iako je bio tmuran i kišni dan, Đurđa nam je odmah na vratima vedro rekla da je rođena spremna za transformaciju izgleda.

Majka, baka i supruga – to je sve Đurđa Sović, 50- o godišnjakinja iz Mačkovca. Od nje smo na samom početku saznali da se na makeover nije prijavila sama već ju je prijavio njezin sin. Sa samom prijavom je na početku bila malo skeptična no jako se razveselila s ulaskom u pet izabranih kandidatkinja za makeover. Nakon kratkog upoznavanja sa veselom i razgovorljivom Đurđom krenuli smo u Studio ljepote Lara, koji se nalazi se u robnom centru Konzum (bivši Mercator) i već dugi niz godina nudi frizerske i kozmetičke usluge.

Korak po korak do novog izgleda:

JESENJE BOJE U KLASIČNOM BOBU (bojanje, pramenovi, šišanje, frizura)

Kod gospođe Đurđe postojano stanje je bio izrast od 2 cm sa 40% sijede kose te je ostatak kose bio u izrazito crvenoj nijansi. Napravili smo bleich kupku koja nam je djelomično skinula crvenu boju. Zatim smo stavili toplu smeđu nijansu kao bazu sa zlatnim pramenovima te smo na prvom dijelu glave dodali i bakrene pramenove kako bi naglasili asimetričnu frizuru kod naše nimalo zahtijevane i skromne Đurđe.

Frizerka: Danijela Korunić – Sternad

ELEGANTAN IZGLED I U ZRELIJOJ DOBI (korekcija obrva, make-up)

Prvi korak koji smo napravili je korištenje lagane i hidratantne podloge za lice koja je prekrila sve nedostatke te ujednačili ten. Na to smo dodali puder u prahu te time matirali lice. Nakon toga procijenili smo stanje kože, boju kose i očiju te prema tome započeli ostatak make-upa. Za boju sjenila na očima odabrali smo zemljane tonove i posebnom tehnikom nijansiranja vizualno otvorili pogled, a iscrtavanjem donjeg kapka istaknuli smo dubinu očiju. Prethodno smo korigirali i obojili obrve za dugotrajni look te ih na nekim mjestima iscrtali, a trepavice naglasili s više maskare. Na obraze smo stavili malo smećkastog rumenila te tako dali svježinu licu. Za usne odlučili smo se za malo jači ruž i time podigli sveukupan dojam. Na kraju cijelo lice poprskali smo fiksatorom za dugotrajnost makeupa.

Vizažistica: Lara Lešnjak


Uz pomoć stručnog tima Studio ljepote Lara, Đurđa je zablistala!

Nakon frizure i makeupa te fotografiranja krenuli smo u Lumini centra. Pri odabiru odjeće Đurđi su pomogle i vizažistica Lara iz Studia ljepote Lara te ljubazne prodavačice u trgovini Upim. Umjesto ležerne, udobne i sportske odjeće u kakvu se Đurđa privatno odijeva zajedno su se odlučili za odvažniju modnu kombinaciju.

Renomirani talijanski modni brend UPIM koji je od ožujka 2014. svoja vrata otvorio i u Lumini centru Varaždin u svojoj ponudi ima i klasičnije i ozbiljnije odjevne komade odjeće te nije bilo teško odabrati odjeću za našu gospođu.

Bluza leopard uzorka, suknja A kroja i tamnije najlonke idealan izbor za zreliju damu!

U Upimu smo odabrali elegantnu bluza leopard uzorka crnog dezena te crnu trendi midi suknju A- kroja. Leopard uzorak je jedini konstantno prisutan na modnoj sceni, a prošle godine zavladao je ponovno na modnim revijama dizajnera za kolekciju jesen/zima. Uz bluzu smo odabrali suknju A-kroja koja je pristajala uz Đurđinu figuru. Midi suknja A kroja obilježila je ove sezone brojne modne revije, ulice svjetskih metropola, crvene tepihe, a na našoj Đurđi itekako je naglasila ženstvenost i senzualnost!


Nakon odabrane odjeće krenuli smo u ShoeBox dućan u Lumini centru po idealne cipele za svečaniju odjevnu kombinaciju. Uz pomoć ljubazne prodavačice odabrali smo crvene salonke na petu. Đurđa nam je prilikom odabira obuće priznala da zbog zdravstvenih problema već nekoliko godina izbjegava nošenje visokih peta koje je ranije obožavala! Nakon prvog isprobavanja zavodljivih crvenih štikli odlučila se da će one biti šik detalj koji će naglasiti nešto klasičniju odjevnu kombinaciju iz Upima.

Crvenom boja i jest prava boja jeseni te su ove crvene štikle iz ShoeBox-a dodatno naglasile cjelokupnu jesensku modnu kombinaciju.


Nakon što su se dojmovi malo slegnuli, Đurđa se s oduševljenjem osvrnula na dan proveden s našom ekipom.

– Bilo je stvarno zabavno! Cijeli dan su svi ‘titrali’ oko mene. Ništa si slično nisam priuštila valjda zadnjih 10 godina. Komentari mojih ukućana su pozitivni svi su se radovali mojem makeoveru te su zadovoljni kao i ja mojim novim look-om – kazala je oduševljena simpatična pedesetogodišnjakinja.

Pogledajte u video kako je protekao makeover s Đurđom Sović:

<<<< Jesenski makeover s Lanom Gugić uz Vivu, Upim i ShoeBox

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije