Josip Skoblar posjetio Sportski park Trate u Nedelišću

>> Josip Skoblar posjetio Sportski park Trate

Legendarni bivši nogometaš Josip Skoblar kojeg starije generacije najviše pamte po pet sezona (1969.-1975.) odigranih u francuskom Olympique Marseillu, gdje je odigrao ukupno 159 utakmica i postigao čak 138 pogodaka i koji je vlasnik Zlatne kopačke (Golden Boot, nagrada za najboljeg strijelca u svim europskim ligama) iz 1971. godine kad je postigao 44 pogotka u jednoj sezoni 1. francuske lige u društvo svojeg dugogodišnjeg prijatelja poznatog i priznatog trenera Stjepana Topolnjaka Štefeka u subotu je posjetio Sportski park Trate u Nedelišću gdje ga je primio domaćin i vlasnik Zvonko Kerman, koji je ujedno i predsjednik Škole nogometa NK Nedelišće.

Sam Skoblar bio je zadivljen s prekrasnim sportskim parkom Trate te je uputio velike pohvale osobno Kermanu. Štefek mu je pokazao veliki broj isječaka iz novina o izvanrednim rezultatima mladih nogometaša koje je trenirao te brojne nagrade koje je primio za izuzetne postignute rezultate u radu sa mladim kategorijama.

Skoblar je prenio svoja bogata iskustva koje je stekao kroz godine posebno u radu sa mladim kategorijama te je upoznao kako djeluje škola nogometa u francuskom Olympique Marseillu u kojem je on ambasador, dok se razgovoru na kraju priključio i izbornik U21 Nenad Gračan koji je isto uputio čestitke za prekrasni sportski park Trate.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije