Jesenski makeover s Lanom Gugić uz Vivu, Upim i ShoeBox

>> Jesenski makeover s Lanom Gugić uz Vivu, Upim i Shoebox

Prva kandidatkinja u jesenskom makeoveru ovog tjedna bila nam je Lana Gugić iz Varaždina.

>>> Jesenski makeover: Odabrali ste 5 kandidatkinja za jesenski makeover

Ova 35- to godišnjakinja za sebe kaže da je mama triput te da joj je to najdraža i najvažnija uloga u životu. Život ju je odveo iz ubrzanog tempa Zagreba u mirniji Varaždin u koji se preselila prije desetak godina sa suprugom.

Lana je kućanica, koja se u slobodno vrijeme počela baviti i s oslikavanjem i skijanjem u kojem potpuno uživa. Oslikava tenisice, majice s dječjim motivima, majice za trudnice, ulja na platnu te zidove soba s motivima po želji. Po prirodi je “nemirna” te mora stalno nešto stvarati i slikati te za sebe kaže da se u svom hobiju pronašla skroz te radi ono u čemu je dobra i ispunjena (osim majčinstva).

U jesenski makeover portala eMedjimurje prijavila se na nagovor prijateljice, s obzirom da nema previše vremena za uređivanje Lani je makeover izvrsno došao. Moramo priznati da je ona prirodna ljepotica te smo se kod prvog susreta s njom iznenadili njezinim godinama. Nakon kratkog upoznavanja sa spontanom i simpatičnom Lanom krenuli smo u Frizerski Salon Viva na promjenu njene frizure.

Korak po korak do novog izgleda:

Lanina kosa je bila tamnosmeđe boje sa prirodnim smeđim izrastom te 20 posto sjede kose. Dužina je bila do pola leđa, prirodno valovite strukture, okarakrerizirali su njezinu kosu prije početka u Frizerskom salonu Viva.

Tim frizera iz Vive brzo je imao ideju što će raditi kosom, jer Lana nije bila zahtjevna i radovala se iznanađenju nove frizure. Sanja iz Vive ukratko nam je ispričala što su radili na kosi Lane:

– Prvo smo obojili cijelu kosu u tamnu ljubičastu boju, s desne strane napravili smo parcijalne pramenove intenzivno crvenom bojom. Nakon 30 minuta oprali smo kompletnu boju s kose uključujući i pramenove te na taj pramenovani dio stavili još preljev za dodatni sjaj crvene boje. Nakon postupka bojenja skratili smo kosu u asimetričnu frizuru. Na kraju smo je osušili te je peglom izravnali, a asimetrični dio smo nakovrčali s namjerom da pokažemo da se ovaj stil šišanja može nositi valovito jednako kao i kad je kosa skroz ravna. Nakon frizure došao je red na šminkanje. Šminka je bila nježnih roza boja decentna kao što i pristaje mladoj majci. Vizažistica se odlučila za nešto nježniju šminku – svijetlo ljubičasto sjenilo, puno maskare, naglašene obrve i proljetnu ružičastu nijansu ruža za potpunu transformaciju!


Nakon kratkog fotografiranja krenuli smo prema Varaždinu u Lumini centar, prvo u talijanski modni brend Upim po jesensku odjeću. Upim trgovina u Lumini centru Varaždin u svojim odjelima odijeva cijelu obitelj te opskrbljuje potrepštinama za posoblje, kuhinju i kupaonicu. U njihovom bogatom programu za žene bilo je lako pronaći idealnu jesensku odjeću za Lanu.

Nakon kratkog isprobavanja odjevnih kombinacija pronašli smo idealnu odjeću – hlače, remen, majicu, vestu i dugački kardigan te torbu sa roza tonovima.

Odabrali smo hlače svijetlog tona, vunenu vestu u roza tonu, veliku torbu u tamno roza boji, a sivi dugački kardigan koji se ove jeseni ponovno vratio u modi naglasio ovu odjevnu kombinaciju te je Lana u ovoj kombinaciji izgledala trendi i ženstveno!

Bilo je vrijeme da odaberemo idealnu obuću za jesensku sezonu. Mlada majka koja ubrzano živi zaslužuje sjajne cipele jer je i ona sjajna dama te je ShoeBox bilo idealan za izbor obuće. Ljubazne prodavačice u ugodnom ambijentu ShoeBox-a pomogle su nam u odabiru idealnih čizama za Lanu. Elegantan i klasičan model sivih čizama do koljena bio je idealan odabir za cjelodnevnu jesensku odjevnu kombinaciju iz Upima, a ove čizme dale su i dovoljnu dozu samopouzdanja jer podjednako dobro pristaju i na hlače, suknju, minicu i slično.

Lana je kući otišla s novim iskustvom i s novim look-om te je zabljesnula sa novom frizurom i odjećom i obućom!

– Bilo mi je stvarno super cijeli dan. Svi su bili veseli – oduševljeno je na kraju Lana zbraja dojmove te nam se povratno javila sa porukom: – Meni je to bila baš vidljiva preobrazba, što mi su mi potvrdile i moje kćerke. Kad sam došla kući, cijelo vrijeme su me samo začuđeno gledale, mislila sam da me ne prepoznaju – napisala nam je prva kandidatkinja jesenskog makeovera koja je od svojih bližnjih dobila same komplimente i oduševljene reakcije o svom novom izgledu.

Pogledajte video prvog jesenskog makeovera:

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije