Zrinskice dočekuju Lokomotivu u kojoj je sedam reprezentativki

O novostima u ŽRK Zrinski pitali smo trenera Željka Golika koji nam je odgovorio: “U utorak 18. studenog s početkom u 19.00 sati Zrinskice u dvorani Graditeljske škole dočekuju aktualne prvakinje Hrvatske RK Lokomotivu iz Zagreba. Lokomotiva ima u svojim redovima sedam igračica koje će branti boje Hrvatske na predstojećem Europskom prevnstvu koje se održava od 7. do 21. prosinca u Hrvatskoj i Mađarskoj, a grupa u kojoj igra Hrvatska odigrava se u Varaždinu i to 8. posinca protivnik Hrvatskoj je Švedska,10. prosinca protivnik je Njemačka i 12. prosinca protivnik je Nizozemska.

Reprezentativke iz Lokomotive su Ivana Jelčić, Tea Grubišić, Katarina Ježić, Aneta Benko, Maja Kožnjak, Sonja Bašić i Lidija Horvat tako da će gledatelji ima prilike u Čakovcu vidjeti veći dio reprezenatcije Hrvatske. Za vrijeme trajanje Europskog prvensta Zrinskice će imati priliku odigrati utakmicu s juniorskom reprezenatcijom Nizozemske u Čakovcu 11. prosinca s početkom u 19.00 sati.

Osim seniorske ekipe tako mlade Zrinskice uspješno igraju i treću ligu gdje se nakon tri kola nalaze na prvom mjestu na tablici bez poraza. Osim toga u nedjelju igraju kadetski krug u Đakovu gdje su im protivnice ekipe Đakova i Osijeka da da aktivnosti u klubu ne nedostaje.”

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije