Nedelišće razočaralo u Novom Marofu

Rukometaši Nedelišća u 6.kolu treće Hrvatske rukometne lige poraženi su u Novom Marofu rezultatom 33:29. Nedovoljan angažman na početku utakmice nastavio se tokom cijelog prvog poluvremana. Puno krivih dodavanja, promašenih zicera i rezultat je 19:16 na poluvremenu u korist Marofa.

Početak drugog poluvremena nešto bolje izdanje do rezultata 24:25 za Nedelišće, ali opet pad koncentracije i premalo raspoloženih igrača Nedelišća da bi se utakmica dobila, što iskusni i stariji igrači Marofa koriste i u završnici pobjeđuju 33:29.

Mada nakon poraza ipak ostaju na drugom mjestu, igrači moraju shvatiti da samo kao ekipa mogu pobijediti. Priliku za to već imaju sljedeći vikend u subotu kad u 20.30 h u SGC Aton dočekuju solidnu ekipu Ludbrega. Pozivaju sve ljubitelje rukometa da ih navijanjem podrže u osvajanju nova dva boda.

Protiv Marofa nastupili su: Trstoglavec, Goričanec (3), Jakšić(1), Srnec (10), Prekupec (2), Vuković (2), Korent (4),Topličanec, Vikert, Radović (1), Farkaš (4), Jarni, Blagus (1), Tkalčec, Radiković (1), Zebec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije