Terme Sveti Martin žele međimursko voće i povrće

Nakon što je preuzelo SPA& Sport Resorta u Toplicama Sveti Martin, društvo LIFE CLAS, između ostalog najavilo je i obećalo kako će u zadovoljavanju potreba po prehrambeno – živežnih namirnica, prvo se okrenuti lokalnim dobavljačima i svojim zaposlenicima koji imaju viškove poljoprivredno – prehrambenih proizvoda.

Ovih dana je LIFE CLAS objavio popis artikala koje treba u svojim kuhinjama, odnosno za spremanje jela za svoje goste i turiste.
Na popisu se nalazi 50 – tak vrsta raznog voća i povrća te drugih artikala, koje se proizvodi i uzgaja u našem kraju, a potrebe za 2015. godinu su oko 50 – tona, s mogućnošću otkupa većih količina u nadolazećim godinama.

Najviše potreba iskazuje se za krumpir, svježu rajčicu, zelenu salatu, svježi bijeli kupus, svježu zelenu salatu, crveni luk, crveni kupus, te jabuke, kruške i lubenice. Svetomartinski voćari, prvi su LIFE CLASu ponudili suradnju, odnosno prodaju svojih jabuka i drugog voća.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije