Branitelja iz Mihovljana s članovima obitelji na duhovnoj obnovi

>> Duhovna obnova branitelja iz Mihovljana i članova njihovih obitelji

Članovi Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata Podružnice Međimurske županije ogranka Mihovljan sa svojim članovima obitelji organizirano su u listopadu dvodnevno hodočastili u Međugorje, na duhovnu obnovu.

Po dolasku i smještaju u pansionu Lola u dogovoru sa svojim domaćinom Velimirom Plešom, generalnim konzulom RH u Mostaru najprije su se uputili u razgledavanje grada Mostara. Prvo su u zgradi Konzulata bili počašćeni doručkom i pićem dobrodošlice.

U razgledavanju Mostara obišli su Mostarsku katedralu, Franjevački samostan Petra i Pavla, stari most na rijeci Neretvi i druge znamenitosti. Popodnevnom povratku u Međugorje, blagovanjem ručka, hodočasnici su se uputili na Križni put na Brdo Križevac, a navečer su prisustvovali Svetoj misi i bdijenju u crkvi.

Drugi dan hodočastili su na Brdo ukazanja Gospe nakog čega su prisustvovali Svetoj misi. U popodnevnim satima su posjetili etno selo kod Širokog Brijega. Nakon dvodnevnog zgusnutog programa puni dojmova vratili su se u Međimurje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije