Svehrvatska smotra Dana kruha – dana zahvalnosti za plodove zemlje

>> Svehrvatska smotra Dana kruha – dana zahvalnosti za plodove zemlje

Svehrvatska smotra Dana kruha – dana zahvalnosti za plodove zemlje održala se u Zagrebu, u Remetama u dvorištu Crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije, 12. listopada 2014. godine.

Povjerenstvo za provedbu smotre Dani kruha – dani zahvalnosti za plodove zemlje je iz obitelji hrvatskih ekoškola izabralo Ekonomsku i trgovačku školu da predstavi Međimursku županiju na svehrvatskoj smotri.

Lijepo, sunčano vrijeme nedjeljnog dana na Smotru je doveo mnogobrojne šetače i vjernike koji su se zadržali na štandu škole koju su u međimurskoj narodnoj nošnji predstavljale Anja Kočiš i Lea Petran, učenice prvog razreda hotelijersko-turističkog smjera.

Časna sestra Vlatka Dujmović i profesorica Dijana Fric odlično su se snašle u promociji krušnih proizvoda “BAKINOG KRUHA” kojeg su po posebnoj recepturi ispekle vrijedne ruke profesorice Željke Kadi. Bučino ulje, koštice i recepti za bučinu juhu i sok, liker od aronije, stare sorte jabuka mamile su posjetitelje i činile naš štand jednim od najatraktivnijih i najposjećenijih.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije